Ο Παναγιώτης Βασιλάκος παραχώρησε συνέντευξη σε εβδομαδιαίο περιοδικό και μίλησε για όλους και για όλα.

Λίγο πριν την πρεμιέρα του Battle of the couples το οποίο και θα παρουσιάζει, ο Παναγιώτης Βασιλάκος θυμήθηκε ξανά το The Bachelor!

Ο κόσμος σε γνώρισε και σε αγάπησε ως πρώτο Έλληνα «Bachelor» μέσα από το ομώνυμο show». Τώρα αναλαμβάνεις να παρουσιάσεις το ριάλιτι αγάπης «Battle of the couples». Πώς νιώθεις με την αποδοχή του κοινού, αλλά και την επιτυχία που γνώρισες και κατά πόσο όλο αυτό συνθέτει τις ιδανικέςσυνθήκες για ένα δημιουργικό επόμενο επαγγελματικό στάδιο στο χώρο της παρουσίασης;

Μόνο χαρά μπορώ να νιώθω για την αποδοχή του κόσμου και τις αντιδράσεις του όταν με συναντούν στο δρόμο! Η πρόταση για την παρουσίαση του «Battle of the couples» ήταν αναπάντεχη, ειδικά όταν ακούγονταν τόσα ονόματα για το συγκεκριμένο ρόλο. Το κανάλι όμως μου έδωσε την ευκαιρία και εγώ με τη σειρά μου αποδέχτηκα την πρόκληση. Είμαι αποφασισμένος να δουλέψω σκληρά, γιατί, όπως όλοι ξέρουμε, η τηλεόραση μπορεί να σε ανεβάσει και να σε κατεβάσει το ίδιο εύκολα. Τίποτε δεν είναι δεδομένο!

Πιστεύεις ότι η επιλογή σου να συμμετάσχεις σε ένα ριάλιτι ήταν σωστή;

Δεν το έχω μετανιώσει ούτε στιγμή, θεωρώ ότι ήμουν αξιοπρεπής και σεβάστηκα όλες τις κοπέλες. Δέχτηκα πολύ σκληρή κριτική, αλλά με έκανε καλύτερο. Το «έχω συναισθήματα για σένα» θα με κυνηγάει για πολύ καιρό. (γέλια)

Πώς βρέθηκες από τη γυμναστική ακαδημία στην τηλεόραση; Δώσε μας ένα μικρό βιογραφικό της πορείας σου.

Μεγάλωσα σε αθλητική οικογένεια. Το όνειρό μου ανέκαθεν ήταν να γίνω σπουδαίος ποδοσφαιριστής. Ασχολήθηκα με το ποδόσφαιρο επαγγελματικά, τελείωσα τη γυμναστική ακαδημία και αποφάσισα να σταματήσω να εργάζομαι ως ποδοσφαιριστής στα 26 μου, με τελευταία μου συμμετοχή σε μια ομάδα στην Πολωνία. Γιατί, όταν εμείς κάνουμε όνειρα, η ζωή γελάει. Στη συνέχεια ασχολήθηκα με το real estate, καθώς μου έδινε πραγματικά πολλή χαρά να βρίσκω το χώρο που θα στεγάσει μια οικογένεια, ένα φοιτητή, ένα επαγγελματικό όνειρο...

Παράλληλα, συνέχισα τη γυμναστική και ξεκίνησα να προπονώ εφήβους που θέλουν να γίνουν επαγγελματίες ποδοσφαιριστές. Η τηλεόραση ήρθε στην πορεία. Μετά τη συμμετοχή μου στον ΣΚΑΙ, είχα αποφασίσει να μην ασχοληθώ ξανά, γιατί είχα απογοητευτεί από συμπεριφορές και ανθρώπους. Το «Bachelor» προέκυψε, όπως προκύπτει ένας έρωτας... Τώρα μου δίνεται για πρώτη φορά η ευκαιρία να παρουσιάσω ένα μεγάλο project. Θα κάνω τα πάντα για να μη διαψεύσω τις προσδοκίες του καναλιού.

Τι δεν συγχωρείς σε μια γυναίκα και τι πιστεύεις ότι δεν πρέπει να γίνεται σε μια σχέση;

Μου είναι αδύνατον να συγχωρήσω την αχαριστία και δεν μπορώ να συνυπάρξω με μια γυναίκα που φωνάζει, είπε ο Παναγιώτης Βασιλάκος στο 7 μέρες TV.