Η Κρίστη και ο Κώστας έρχονται από τη Θεσσαλονίκη και μπαίνουν στο Battle of the Couples. Είναι μαζί 3 χρόνια και συγκατοικούν τον τελευταίο 1,5 χρόνο. Ωστόσο, κάπου τους έχουμε ξαναδεί… Θυμάστε πού;

Ο Κώστας έχει κάνει πολλές δουλειές μέχρι τώρα: από τεχνικός αγωνιστικών αυτοκινήτων μέχρι παραγωγός μουσικών events. Σε ένα event γνωρίστηκε με την Κρίστη, ό,τι καλύτερο του έχει συμβεί εν ώρα εργασίας, όπως λέει και ο ίδιος. Η Κρίστη έχει σπουδάσει αγγλική φιλολογία και μουσική, μιλάει 5 γλώσσες κι ασχολείται επαγγελματικά με το τραγούδι. Το ζευγάρι μοιράζεται το ίδιο πάθος για τη μυθολογία, τη φιλοσοφία και την αυτοβελτίωση.

Η αγάπη του Κώστα για την Κρίστη είναι δυνατή. Κάποια στιγμή μάλιστα της έκανε δημόσια πρόταση γάμου! Πού; Στο The Voice!

Γονάτισε μπροστά στην αγαπημένη του στη διάρκεια του The Voice, στο οποίο συμμετείχε η Κρίστη, και της ζήτησε να περάσουν το υπόλοιπο της ζωής τους μαζί.

Από το γεγονός ότι ακόμη δεν έχουν ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας αλλά κι από δηλώσεις που έχει κάνει ο Κώστας σχετικά με τον θεσμό του γάμου, φαίνεται ότι θα αργήσει ως γεγονός…