Από την αρχή της πανδημίας, η ηθοποιός από την Ιρλανδία, Ίβ Χιούσον - κάτοικος Νέας Υόρκης - δεν μπόρεσε να επιστρέψει στο σπίτι στο οποίο ζει τα 10 τελευταία χρόνια.

«Είμαι 29 και μένω ξανά με τους γονείς μου» εξηγεί στο THR.

Οι γονείς της είναι ο αρχηγός των U2 Μπόνο και η σύζυγός του, επιχειρηματίας και ακτιβίστρια κατά των πυρηνικών και υπέρ της προστασίας του περιβάλλοντος, Άλι Χιούσον.

Είναι οι δύο μοναδικοί άνθρωποι με τους οποίους είχε την ελευθερία να συζητήσει για τα δύο νέα τηλεοπτικά προγράμματα, στα οποία πρωταγωνιστεί.

Στη σειρά «The Luminaries» που έκανε πρεμιέρα στο Starz στις 14 Φεβρουαρίου, υποδύεται μια νεαρή γυναίκα από την Αγγλία που ταξιδεύει στη Νέα Ζηλανδία για να ξεκινήσει μια νέα ζωή. Η άλλη σειρά με τίτλο «Behind Her Eyes» αναμένεται στο Netflix στις 17 Φεβρουαρίου.

Βασίζεται στο ομότιτλο βιβλίο του 2017 της Σάρα Πίνμπορο, ένα μυθιστόρημα, το οποίο η εκδοτική εταιρεία Flatiron Books με το hashtag "#WTFthatending" (What did you think of Behind Her Eyes' ending; - Ποια είναι η άποψή σας για το τέλος του Behind Her Eyes.

Το μόνο που μπόρεσε να αποκαλύψει για τον ρόλο είναι ότι υποδύεται την Αντέλ παραμελημένη σύζυγο ενός ψυχιάτρου που ξεκινά μία σχέση με τη γραμματέα του.