Ένα ιδιαίτερα τρυφερό σημείωμα βρήκε στο αυτοκίνητό του ο Δημήτρης Μοθωναίος και θέλησε να το μοιραστεί με τους διαδικτυακούς του φίλους. Ο ηθοποιός που την προηγούμενη εβδομάδα με τη συνέντευξη που έδωσε στη Φαίη Σκορδά κατάφερε να συγκινήσει και να καθηλώσει τους πάντες με τις αποκαλύψεις του, δεν έχει σταματήσει από τη μέρα εκείνη να δέχεται μηνύματα αγάπης.

“Καθημερινά ξυπνάω και κάνω μία άσκηση, μια σειρά ασκήσεων με αναπνοές και επαναλαμβάνω στον εαυτό μου ότι αξίζω και έχω δικαίωμα στην ευτυχία και στην ομορφιά. Και ακόμα όσο και να το επαναλάβω δεν το πιστεύω. Έχω την τάση να είμαι τελειομανής, να μη στενοχωρώ κανέναν. Νομίζω ότι έκανα εγώ λάθος. Κουβαλάω πάνω μου την ενοχή όλων των ανθρώπων και δεν μου αντιστοιχεί” ήταν τα λόγια με τα οποία έκλεισε την συνέντευξή του ο Δημήτρης Μοθωναίος.

Κάποιος από όσους είδαν την εξομολόγησή του, αποφάσισε να του στείλει λίγη από την αγάπη του αφήνοντας ένα σημείωμα πάνω στο αυτοκίνητό του που έγραφε, “Σήμερα σε αγάπησα περισσότερο. Είμαστε μαζί σου”.