Προβλήματα έχει προκαλέσει στην Αττική η κακοκαιρία «Μήδεια» που έντυσε ακόμη και το κέντρο της Αθήνας στα λευκά. Αρκετές περιοχές , κυρίως στα Βόρεια Προάστια αντιμετωπίζουν ζητήματα με την ηλεκτροδότηση, ενώ ακόμη υπάρχουν αναφορές για προβλήματα στην ύδρευση.

Καθ' όλη την διάρκεια της νύχτας συνεργεία του ΔΕΔΔΗΕ βρίσκονταν επί ποδός προκειμένου να αποκαταστήσουν τις βλάβες με την ηλεκτροδότηση. Όπως είπε σήμερα το πρωί στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ ο κ. Μανιάτης, πρόεδρος τεχνικών της ΔΕΗ «σήμερα είναι μια καλύτερη ημέρα. Όσο δεν υπάρχουν πτώσεις δέντρων εμείς θα αποκαθιστούμε τις βλάβες που έχουν προκύψει».

Μάλιστα, επεσήμανε πως το μεγάλο πρόβλημα σχετικά με την ηλεκτροδότηση, βρίσκεται στην Εκάλη, στον Διόνυσο και τις γύρω περιοχές, ενώ τόνισε πως η ζημιά είναι στο δίκτυο διανομής μεταφοράς ενέργειας.

Σύμφωνα με χθεσινή ενημέρωση από τον ΔΕΔΔΗΕ προβλήματα με την ηλεκτροδότηση αντιμετώπιζαν συνολικά 29 δήμοι, ωστόσο αναφορές υπάρχουν και για άλλες περιοχές, όπως ενημέρωσαν το iefimerida.gr αναγνώστες του.