Η ηθοποιός Δέσποινα Μοίρου, η οποία τα τελευταία χρόνια ζει στο Λος Άντζελες, σε πρόσφατη συνέντευξή της ισχυρίστηκε πως στο παρελθόν είχε δεχτεί bullying από τον συνάδελφό της Θανάση Ευθυμιάδη. Μάλιστα, όπως είπε δέχθηκε άσχημη συμπεριφορά επειδή ο ηθοποιός φοβήθηκε πως «θα του κλέψει τη δόξα».

Μιλώντας στην «on time» η ηθοποιός δηλώνει: «Στο εσωτερικό είχα θέματα όχι στο εξωτερικό. Είχα ένα περιστατικό στην Ελλάδα στο Αρχιπέλαγος. Δυστυχώς είχαμε τον Θανάση Ευθυμιάδη και έχασα επεισόδια εξ αιτίας του» είπε η Δέσποινα Μοίρου και συνέχισε:

«Μου έκανε bullying γιατί θεωρούσε πως του έτρωγα τη δόξα. Μίλησα στον σκηνοθέτη και ο Στράτος Μαρκίδης μου είπε είναι αφόρητη η κατάσταση, θα πρέπει να βγεις από μερικά επεισόδια. Μου απαγόρευε να δίνω συνεντεύξεις τύπου "μην διανοηθείς και εμφανιστείς" μου έλεγε. Είχα πάθει τέτοιο σοκ, ειδικά μετά το ξύλο που είχα δεχτεί από τους μουσουλμάνους, όταν κάναμε τη σειρά "Αρχιπέλαγος", στην Ξάνθη.

Είχα και αυτόν τον άνθρωπο με αυτή την άρρωστη φιλοδοξία που με πίεζε» υποστηρίζει η Δέσποινα Μοίρου προσθέτοντας πως «για όλα φταίει η εγωπάθεια του».

«Με ζήλευε... Έκανε μαγκιές μόνο σε μένα που ήμουν νέα. Εγωπάθεια μεγάλη και σκέψου πως εγώ δεν είχα καν σκηνές μαζί του».

Τέλος η Δέσποινα Μοίρου δηλώνει πως θα σταθεί οικονομικά σε κάθε γυναίκα που θέλει να προχωρήσει σε καταγγελία και δεν έχει τα χρήματα. «Το μήνυμα που θέλω να περάσω είναι να μιλήσουν όλοι, από όλες τις δουλειές. Αν μια κοπέλα δεν έχει οικονομική δυνατότητα της πληρώνω εγώ τον δικηγόρο γιατί ξέρω άτομα που δεν έχουν τη δυνατότητα να ξεκινήσουν μια δίκη» ολοκληρώνει.

Πηγή: protothema.gr