Ένα απίστευτο περιστατικό έζησε ο Κώστας Κρομμύδας στο σούπερ μάρκετ.

Ο ηθοποιός στάθηκε έξω από το σούπερ μάρκετ περιμένοντας την σύζυγό του, Μαρίνα Γιώτη, και εκεί μια ηλικιωμένη τον πέρασε για ζητιάνο. Ο Κώστας Κρομμύδας είχε ντυθεί με ζεστά ρούχα λόγω του κρύου, ενώ δεν φαινόταν το πρόσωπό του για να μπορέσει να τον καταλάβει κάποιος.

Η ευγενική κυρία, βλέποντας τον να στέκεται υπομονετικά σε έναν τοίχο μαζί με τον σκύλο του, τον πλησίασε και του έδωσε 2 ευρώ, με εκείνον να συγκινείται, όπως αναφέρει το bovary.

«Το μεγαλείο της ανθρωπιάς... Σήμερα περιμένοντας τη Μαρίνα έξω από το σουπερμάρκετ να κάνει κάποια ψώνια ήμουνα περίπου όπως στην φωτογραφία που βλέπετε με το σκυλί μας. Κάποια στιγμή ένιωσα μια ηλικιωμένη γυναίκα να με πλησιάζει και με απλωμένο χέρι μου πρόσφερε 2 € νομίζοντας πως στέκομαι σε αυτή τη θέση ζητώντας ελεημοσύνη. Ειλικρινά αν δεν είχαμε το θέμα με τον κορωνοϊό θα την είχα αγκαλιάσει για να την ευχαριστήσω για αυτή την υπέροχη κίνηση που έκανε. Τελικά ανθρωπιά υπάρχει και ευτυχώς την συναντάς εκεί που δεν το περιμένεις», έγραψε χαρακτηριστικά στο προφίλ του στο Instagram και ανέβασε την παρακάτω φωτογραφία.