Η Αναστασία Γιουσέφ μίλησε στο T-Live με την Τατιάνα Στεφανίδου για τη γνωριμία της με τον 35χρονο που κατηγορείται για τη δολοφονία ενός 32χρονου από τη Ναύπακτο, επειδή νόμιζε πως είχε σχέση με την κοπέλα που ήταν ερωτευμένος.

«Τον γνώρισα στη Ναύπακτο, που είχα πάει για δουλειά σε ένα μαγαζί. Με πλησίασε, μου μίλησε, μου ζήτησε φωτογραφία. Γενικά είμαι προσιτή με τους θαυμαστές μου. Δεν πήρε το βλέμμα του από πάνω μου, ήταν συνέχεια δίπλα μου που χόρευα. Μου ζήταγε συνέχεια να τον κάνω φίλο στο facebook. Δεν ήθελα να τον στενοχωρήσω και είδα ότι ήθελε πολύ, τελικά τον έκανα φίλο. Και ανέβασε μια φωτογραφία που είμαστε μαζί.

Πριν καν φύγω από τη Ναύπακτο μου έστελνε συνέχεια μηνύματα να βγούμε για καφέ, εγώ του έλεγα ότι θα φύγω και ότι ταξιδεύω συνέχεια. Ήθελα να είμαι ευγενική μαζί του.

Από την πρώτη στιγμή κατάλαβα ότι δεν είχε μια λογική συμπεριφορά, το βλέμμα του ήταν εμμονικό, που πολλές φορές σε φέρνει σε δύσκολη θέση. Το ένιωσα αυτό, αλλά δεν το θεώρησα κακό. Όμως συνέχισε αυτό με τα μηνύματα και τις προτάσεις για έξοδο. Είχε υπερβολικές προσδοκίες, πήρε δηλαδή το δικαίωμα χωρίς να του το δώσω.

Στην αρχή, ήμουν ευγενική, προσπαθούσα να το διαχωρίσω. Έγινε ένας φανατικός θαυμαστής μου. Είχε υπερβολικές προσδοκίες, ώσπου αναγκάστηκα να τον μπλοκάρω» είπε χαρακτηριστικά η Αναστασία Γιουσέφ στην εκπομπή του Alpha.

Πηγή: tlife.gr