Παραμονή του Αγίου Βαλεντίνου και η Μαριάννα Βούλγαρη μας ταξίδεψε για 28 περίπου λεπτά με τη μοναδική και υπέροχη φωνή της.

Η Μαριάννα Βούλγαρη τραγούδησε ειδικά για τη μέρα του Αγίου Βαλεντίνου σε ένα ξεχωριστό διαδικτυακό live από τα στούντιο NoiseBox, σε μία μουσική εκδήλωση που είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν σε μορφή live streaming δεκάδες χρήστες του διαδικτύου.

Στο live αυτό συνόδευαν την όμορφη φωνή της τραγουδίστριας ο Πάνος Παναγόπουλος στο πιάνο και ο Χριστόφορος Τσακανίκας στο σαξόφωνο. Ο χαρακτήρας του live ήταν καθαρά ερωτικός, με ερωτικά τραγούδια αφιερωμένα στους ερωτευμένους τα οποία τραγούδησε με τον δικό της μοναδικό τρόπο η Μαριάννα Βούλγαρη.

Μια διαδικτυακή εκδήλωση που απέδειξε ο έρωτας είναι ένας κατεξοχήν μουσικός θεός και πέρα από το τόξο και τα βέλη του, στη φαρέτρα του έχει κρυμμένα μια λύρα, μια κιθάρα, ίσως ένα σαξόφωνο ή ένα πιάνο.

Και το σίγουρο είναι ένα: Στη φωνή της Μαριάννας Βούλγαρη, σε αυτή την ξεχωριστή για φέτος γιορτή του (λόγω των αποστάσεων και της πανδημίας) βρήκε έστω για  ένα βράδυ τη μούσα του.

Απολαύστε τη:


Marianna Voulgari - Valentine's Live