Η Έλλη Τρίγγου δεν είναι μόνο μία ηθοποιός με ταλέντο που περισσεύει.

Αυτό το γνωρίζουμε άλλωστε όχι μόνο μέσα από τον ρόλο της Ασημίνας στις «Άγριες Μέλισσες» την οποία και ενσαρκώνει εκπληκτικά, ανοίγοντας νέους δρόμους στον χαρακτήρα της ηρωίδας της, αποτυπώνοντας την ψυχοσύνθεση της στο γυαλί, αλλά και από τις θεατρικές της εμφανίσεις.

Εκείνο όμως που μας κάνει να την εκτιμούμε ακόμα περισσότερο και να την μετράμε πλέον όχι μόνο ως ηθοποιό, αλλά και ως άνθρωπο, έχει να κάνει με την αξία που δίνει στη διαφορετικότητα και σε αυτούς που διαφέρουν από τους υπολοίπους, οι οποίοι μπαίνουν εξαιτίας των κοινωνικών στερεοτύπων και των προκαταλήψεων σε μειονεκτική θέση.

Συνειδητοποιήσαμε πλήρως τον τρόπο που αντιλαμβάνεται η Πατρινή ηθοποιός τα πράγματα βλέποντας την στην καταπληκτική συνέντευξη που έδωσε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου, στο «2night show».

Κρατήσαμε αυτά που είπε για τον σεβασμό και την αγάπη που πρέπει να δείχνουμε στους μετανάστες, στους γκέι, σε ότι τέλος πάντων είναι διαφορετικό από εμάς, αλλά και αυτά που ανέφερε για τη στήριξη των μικρών επιχειρήσεων στις αγορές μας.

Μπράβο Έλλη Τρίγγου!