Αναλυτικές προβλέψεις για τα αισθηματικά, τα επαγγελματικά, τα οικονομικά και την υγεία σας.

ΚΡΙΟΣ

Η επικοινωνία με τους φίλους σου, βελτιώνεται πολύ και ίσως υπάρξει και επανένωση με ένα φίλο σου! Κατακτάς ένα μεγάλο όνειρο!

ΤΑΥΡΟΣ

Οι ευκαιρίες για καταξίωση και επιτυχία στην καριέρα, αλλά και στο κοινωνικό σου στάτους, είναι πολλές! Έχεις την ευκαιρία να διορθώσεις παλαιά λάθη!

ΔΙΔΥΜΟΣ

Ιδανική περίοδος για επικοινωνία και επαφές με άτομα του παρελθόντος! Η τύχη σε ό,τι κι αν κάνεις θα είναι με το μέρος σου!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο συναισθηματικός, ο οικονομικός, αλλά και ο σεξουαλικός τομέας, ευνοούνται ιδιαίτερα, αλλά και οι ερωτικές επαφές με άτομο του παρελθόντος!

ΛΕΩΝ

Ώρα να πετύχεις αυτά που επιθυμείς στη συντροφική ζωή και να διορθώσεις λάθη, μέσα από την επικοινωνία! Μεγάλη ευκαιρία για επανασύνδεση!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Οι ιδέες σου και η αποτελεσματικότητα σου στην εργασία, αναγνωρίζονται και επιβραβεύονται! Η καθημερινότητα σου βελτιώνεται, όπως και η εμφάνιση σου!

ΖΥΓΟΣ

Φλερτ, πάθος και έρωτας! Πολλές οι ευκαιρίες, η τύχη, η κατακτήσεις αλλά και οι επαφές με το ερωτικό παρελθόν!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Οι οικογενειακές σχέσεις βελτιώνονται και έρχεσαι πιο κοντά με τα αγαπημένα σου πρόσωπα. Ιδανική εποχή για επανασύνδεση!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Μηνύματα, τηλεφωνήματα, νέα και ειδήσεις, σε ανανεώνουν! Πιθανές επαφές με άτομο του παρελθόντος!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Οι δραστηριότητες σου ευνοούν τον οικονομικό τομέα, αλλά και η τύχη σε βοηθά! Έρχεται μία ουσιαστική συναισθηματική χαρά, μπορεί κι από άτομο του παρελθόντος!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Είσαι πνευματώδης, γοητευτικός, τυχερός, αποτελεσματικός και επικοινωνιακός. Η επιτυχία, αλλά και η επανασύνδεση είναι κοντά!

ΙΧΘΥΣ

Η ενδοσκόπηση του εαυτού σου, οδηγεί σε συναισθηματική και ψυχική χαρά! Χαρά έρχεται από παρασκηνιακούς, ανεκπλήρωτους ή παλαιούς έρωτες!

Πηγή: oroskopos.gr