To είχε σαν στόχο της και το πέτυχε.  

Ο λόγος για την Αναστασία Φουτσιτζίδου του Άτλαντα Πατρών που κατόρθωσε να πάρει ένα μετάλλιο στο κλειστό πανελλήνιο πρωτάθλημα στίβου στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας και να γίνει η μοναδική αθλήτρια της περιοχής που έχει κατακτήσει τρία μετάλλια με διαφορετικά σωματεία της Αχαΐας.

Η αθλήτρια του Άτλαντα Πατρών πήρε το χάλκινο μετάλλιο, με επίδοση 12.63μ. και ήταν το πέμπτο στην καριέρα της, αλλά και το πρώτο του σωματείου της που ιδρύθηκε πριν από λίγους μήνες.

Από εκεί και πέρα είχαμε μία 4η θέση από τον Κωνσταντίνο Ντεντόπουλο (Ολυμπιάδα) στα 5.000μ. βάδην, μία 5η θέση από τον Κωνσταντίνο Ιατρόπουλο (Αθηνόδωρος) στα 1.500μ. και μία 13η θέση από την Πολυτίμη Μαντά (Ολυμπιάδα) στα 60μ.

Η Αναστασία Φουτσιτζίδου έγραψε τα εξής στο facebook μετά την επιτυχία της: «Πρώτος στόχος της Χρονιάς ήταν να γίνω η μοναδική αθλήτρια της Αχαΐας που θα έχει πανελλήνιο μετάλλιο με 3 διαφορετικές ομάδες της Αχαΐας!

Τα καταφέραμε παρά τις όλες δυσκολίες! Αυτό το μετάλλιο είναι αφιερωμένο και θα μείνει στην ομάδα μου τον Άτλα Πατρών για την πολύτιμη στήριξή του!

Θέλω να ευχαριστήσω πολύ την οικογένεια μου, τον άντρα μου, τους συναθλητές μου, τους φίλους μου και όλους εσάς που μέσα από τα social media μου δείχνετε καθημερινά την αγάπη σας». 

(Στην φωτογραφία εξωφύλλου η πρωταθλήτρια με τον Σάββα Κραβαριώτη).