Ξέσπασε ο Στράτος Τζώρτζογλου.

Καλεσμένος το πρωί του Σαββάτου (13-02) στην εκπομπή Έλα Χαμογέλα ο ηθοποιός σχολίασε τη σωρεία καταγγελιών με τον ίδιο να μιλά σε έντονο ύφος ζητώντας Δικαιοσύνη.

Ο Στράτος Τζώρτζογλου δήλωσε πως ένα πως είναι πολύ μικρό το ποσοστό στο θέατρο που είναι «μαύρο» και κακό, ελπίζει να αποδοθεί Δικαιοσύνη για όλες τις καταγγελίες που ακούμε και έκανε έκκληση σε όλους που γνωρίζουν περιστατικά κακοποίησης να βγουν και να μιλήσουν.

«Αν θέλουμε μια κοινωνία πραγματικά υγιή όλο αυτό πρέπει να σταματήσει. Αρκετά προβλήματα έχουμε με τον κορονοϊό ή με διάφορα άλλα πράγματα να μη βάζουμε κι εμείς αυτό το πράγμα που δεν μπορεί κανείς ούτε να το κατονομάσει. Είναι πολύ μαύρο, για αυτό όσοι ξέρουν είναι χίλιες φορές προτιμότερο να βγουν και να πουν «το ήξερα αλλά δεν μίλαγα για διάφορους λόγους… συγγνώμη και να τα πουν όλα».

Να πάει στην Κυβέρνηση, γιατί στο τέλος θα βγούμε στο δρόμο και θα αποδίδουμε μόνοι Δικαιοσύνη. Τελεία. Δεν αντέχω με αυτή τη βρωμιά άλλο», είπε φανερά εκνευρισμένο. «Κι εγώ είχα κάποιες παρενοχλήσεις αλλά μπορούσα να πω «άντε γεια, είμαι ο Τζώρτζογλου», μπορούν να το κάνουν τα παιδάκια;», είπε και συνέχισε:

«Από μικρός τα βλέπω, είχα συγγενικά πρόσωπα που είχαν υποστεί παρενοχλήσεις. Ο ηθοποιός ανέφερε επίσης ότι είδε τον φόβο στα μάτια της Τζένης Μπότση σε κάποια συνεργασία τους χωρίς να ήξερε τι της είχε συμβεί.