Αγγελική: Όσα θα δούμε σύντομα στα επόμενα επεισόδια της τηλεοπτικής σειράς του Alpha

Ο βιασμός που υπέστη πριν από δεκαεπτά χρόνια άλλαξε για πάντα τη ζωή της Μαργαρίτας. Με το όνομα Αγγελική, εμφανίστηκε στην οικογένεια ι γύρων προκειμένου να πάρει την εκδίκηση της για όλα όσα της έκαναν ζωή της στιγματίστηκε για πάντα έπειτα από εκείνο το βράδυ, καθώς ο πατέρας της αυτοκτόνησε και εκείνη διαπίστωσε πως είχε μείνει έγκυος.

Ωστόσο, το μωρό αυτό της είπαν πως πέθανε στη γέννα. Στα επόμενα επεισόδια, όμως, όλα ανατρέπονται και για την Αγγελική αρχίζει ένας νέος κύκλος εξελίξεων και ανατροπών. Όλα ξεκινούν όταν η Τζένη αναθέτει σε έναν ντετέκτιβ να ερευνήσει το παρελθόν της Αγγελικής. Κι ενώ η τελευταία πιστεύει πως εκτός από την αληθινή της ταυτότητα δεν θα βρει τίποτε άλλο κάνει λάθος. Ο ντετέκτιβ επικοινωνεί λίγες μέρες μετά με την Τζένη και της αποκαλύπτει πως η Αγγελική ήταν έγκυος και γέννησε μωρό, το οποίο όμως δόθηκε σε ίδρυμα. Εκείνη με τη σειρά της το λέει στην Αγγελική, η οποία δεν μπορεί να το πιστέψει, καθώς εκείνη θεωρούσε πως το μωρό που κυοφορούσε γεννήθηκε νεκρό.

Η Αγγελική είναι συγκλονισμένη και θέλει να μιλήσει και η ίδια με τον ντετέκτιβ. Οι επόμενες μέρες θα είναι ανατρεπτικές για τη ζωή της. Όταν θα μάθει πως τελικά το παιδί της είναι ζωντανό, θα θελήσει να κάνει τα πάντα προκειμένου να το εντοπίσει. Δεν μπορεί να πιστέψει το άσχημο παιχνίδι που της παίζει η ζωή, ακόμη μία φορά, αλλά και ποιος την παγίδεψε και της πήρε το μωρό της. Κι ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, το σχέδιο εκδίκησής της για τους Αργυρούς φαίνεται πως συνεχίζεται κανονικά.

Ο Δημήτρης, μάλιστα, μετά το ατύχημα στον στάβλο και τα χτυπήματα που δέχτηκε από το άλογο είναι απελπισμένος και τρομαγμένος απ' την κατάσταση στην οποίο έχει βρεθεί. Τότε, παίρνει μία καθοριστική απόφαση, θέλει να ομολογήσει για όλα όσα κάνει. Ωστόσο, για τις προθέσεις του ενημερώνεται η Αθηνά και προσπαθεί να τον σταματήσει. Φοβούμενη ότι ο Δημήτρης θα ανοίξει το στόμα του, προσπαθεί να τον απομακρύνει απ' όλους, θέλει να τον απομονώσει και να μην τον αφήσει να μιλάει με κανέναν για κάποιο διάστημα μέχρι να αναρρώσει και να του φύγει από το μυαλό η ιδέα της ομολογίας.