Η ΚΕΔΗΠ – Καρναβάλι Πάτρας καλεί παλιά και νέα πληρώματα να υποβάλλουν και φέτος αίτηση στην ιστοσελίδα της Κοινωφελούς για να ζήσουμε όλοι μαζί την φετινή διαφορετική καρναβαλική περίοδο, με θετική ενέργεια.

"Επειδή η ψυχή του Πατρινού Καρναβαλιού είναι τα πληρώματα, τα καλεί και φέτος να γίνουν πλήρωμα:

  1. για να συμμετέχουν στον 56ο Κρυμμένο Θησαυρό μέσω διαδικτύου
  2. για να παρακολουθήσουν τα διαδικτυακά εργαστήρια καρναβαλικών κατασκευών
  3. για να συμμετέχουν στην προσπάθειά μας, ώστε να οργανωθεί το αρχείο των πληρωμάτων σε καινούργια βάση.

Με την ολοκλήρωση μιας τέτοιας διαδικασίας, η ΚΕΔΗΠ – Καρναβάλι Πάτρας θα προχωρήσει από κοινού στη δημιουργία Μητρώου Πληρωμάτων, η οποία θα προσφέρει πιο στέρεα βάση στα πληρώματα για να συμμετάσχουν σε περισσότερες διεργασίες της Κοινωφελούς, όπως στη συμμετοχή στη Γνωμοδοτική Επιτροπή, στην παραχώρηση στέγης για καρναβαλικές κατασκευές και άρματα σε νέο χώρο, στη διαβούλευση για τη συγκρότηση κανονισμού λειτουργίας του χώρου, καθώς και σε άλλες πρωτοβουλίες της κοινωφελούς.

Σημαντική προτεραιότητα της ΚΕΔΗΠ – Καρναβάλι Πάτρας είναι η συνεργασία με τα πληρώματα πάνω σε οργανωμένη βάση, η προβολή του έργου και της ιστορίας τους και κατά συνέπεια η δυνατή συμμετοχική ενεργοποίησή τους. Παράλληλα, φέτος δίνεται η ευκαιρία σε ανθρώπους και φορείς που αγαπούν το καρναβάλι να δημιουργήσουν νέο πλήρωμα και να εμπλακούν ενεργά και οργανωμένα.

Ξεκινούμε ένα υπέροχο ταξίδι, περιμένοντας το «πλήρωμα... του χρόνου» για να ξανανταμώσουμε, να οραματιστούμε, να συζητήσουμε, να δράσουμε.", αναφέρει σχετική ανακοίνωση.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε στα τηλέφωνα 2610 390912 και 2610 390915.