Στο Πάμε Δανή και στον Άρη Καβατζίκη παραχώρησε συνέντευξη η Τάμτα, όπου μίλησε μεταξύ άλλων για το καυτό θέμα των ημερών με τις καταγγελίες για παρενόχληση. Η pop τραγουδίστρια ανέφερε ότι και την ίδια έχουν συμβεί κάποια πράγματα, δίχως να θέλει να δώσει παραπάνω έκταση στο θέμα.

«Χαίρομαι πάρα πολύ που μίλησαν οι γυναίκες αλλά από την άλλη υπάρχει και λύπη σε αυτό το θέμα. Καιρός ήταν κι απορώ που πήρε τόσο καιρό. Θα βγούνε κι άλλα στην φόρα. Όχι για τις οικογένειες αυτών που κατηγορούνται, απλά είναι αναγκαστικό για να βάλουν κάποιοι άνθρωποι μυαλό και να το σκέφτονται 1000 φορές για ότι θέλουν να κάνουν. Είμαι περήφανη και στηρίζω με όλο μου το είναι. Προσωπικά γνωρίζω και πάρα πολλά αγόρια που χρειάζονται στήριξη.

Μου συνέβαιναν κάποια πράγματα που δεν μου άρεσαν και το θεωρούσα δεδομένο. Μετά σκεφτόμουν δεν είναι καθόλου δεδομένο σε σχέση με την δουλειά. Λάθος ήταν έπρεπε να έχω μιλήσει, να έχω δράσει και αυτήν την στιγμή δεν έχω κάποιο λόγο να αναφερθώ στα συγκεκριμένα γεγονότα. Όλα είναι θέμα παιδείας και τι έχουν εισπράξει από το σπίτι για να ασκούν τέτοια βία. Θεωρώ πάρα πολύ σημαντικό τα απιδιά να μαθαίνουν από την οικογένειά τους κι από τα σχολεία τα ανθρώπινα δικαιώματά τους.»