Σε "λάστιχο" έχει μετατραπεί η τηλεκπαίδευση για τα δημοτικά και τα νηπιαγωγεία στην Πάτρα με τους γονείς να ζουν το θέατρο του παραλόγου.

Πρωί ή μεσημέρι θα γίνονται τα μαθήματα; Χιλιάδες οικογένειες λάμβαναν το ένα μήνυμα μετά από το άλλο από τις σχολικές μονάδες που φοιτούν τα παιδιά τους τρέχοντας να βρουν εξοπλισμό ή να ρυθμίσουν το ωράριο εργασίας τους για να μπορούν να ανταποκριθούν.

Τελικά μετά το lockdown που ανακοινώθηκε και στην Αττική η τηλεκπαίδευση στην Πάτρα αλλάζει και πάλι ώρες σύμφωνα με νέα οδηγία του υπ. Παιδείας που εκδόθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης.

Αυτό σημαίνει δηλαδή ότι Δημοτικά και Νηπιαγωγεία θα πρέπει να λειτουργούν από την Πέμπτη στην απογευματινή βάρδια, 14:10 με 17:20, με τα Γυμνάσια και τα Λύκεια να μένουν στην πρωινή βάρδια (8:30-14:10 για τα γυμνάσια και 8:00 - 13:40 για τα λύκεια).

Η αναστάτωση που προκλήθηκε μεγάλη με τους διευθυντές να σπεύδουν να βγάλουν νέα προγράμματα και να προσπαθούν να ενημερώσουν εγκαίρως τους γονείς ότι τα δεδομένα ήρθαν «τούμπα» για ακόμα μια φορά.