Μια συνέντευξη που συγκλονίζει παραχώρησε ο ηθοποιός Δημήτρης Μοθωναίος στη Φαίη Σκορδά, μιλώντας για πρώτη φορά για την σεξουαλική κακοποίηση που υπέστη από την τρυφερή ηλικία των έξι ετών από άτομο που βρισκόταν στο στενό οικογενειακό του περιβάλλον.

Σε μια κατάθεση ψυχής ο 37χρονος ηθοποιός συγκλόνισε με τα λόγια του και έκανε πολλούς να δακρύσουν από συγκίνηση. Η Νατάσσα Μποφίλιου βλέποντας τον Δημήτρη Μοθωναίο στην τηλεόραση θέλησε να στείλει ένα μήνυμα στον ηθοποιό, ο οποίος στο τέλος της συνέντευξης «λύγισε» ξεσπώντας σε κλάματα, όπως αναφέρει το bovary.

Η Νατάσα Μποφίλιου σημείωσε χαρακτηριστικά στο προφίλ της στο Instagram: «Εσύ φωτεινό μου πλάσμα. Εσύ τα τραύματα και οι πληγές σου. Εσύ η ομορφιά και η δύναμη. Εσύ το κουράγιο να σηκώνεσαι πάντα κι από πάντα. Να παλεύεις το σκοτάδι. Να το νικάς. Εσύ που είσαι όλοι. Και όλοι που είμαστε εσύ. Εσύ, που είσαι ο ίδιος φτιαγμένος από το υλικό των ονείρων. Το αληθινό. Σ' ευχαριστούμε φίλε μου. Ξεκουράσου τώρα».

Σημειώνεται ότι ο Δημήτρης Μοθωναίος ξεκίνησε την συγκλονιστική εξομολόγησή του λέγοντας: «Τo θέατρο είναι «φτιαγμένο από το υλικό των ονείρων». Έχω την αίσθηση ότι δεν επιτρέπεται να χαλάει κανείς τα όνειρά μας»..