Στη Φωλιά των Κου Κου και τον Γιώργο Κρικοριάν μίλησε η Βιβή, που χθες έχασε στη δοκιμασία του MasterChef από την Ανούς και αποχώρησε από τον διαγωνισμό. Η νεαρή κοπέλα τόνισε πως βγήκε πολύ νωρίς από το παιχνίδι και ότι ο Αντώνης, ο Σερόπ και η Ανούς δεν πήραν την ποδιά με την αξία τους, όπως αναφέρει το zappit.

«Εγώ περίμενα ότι θα την πάρω την ποδιά. Είμαι θυμωμένη, έχουμε κάνει κάποιες προσπάθειες, στις προηγούμενες προσπάθειες ήμουν αδύναμη, αλλά σήμερα ήμουν πάρα πολύ δυνατή. Θεωρώ ότι έπρεπε να φοράω την ποδιά. Βγήκα πολύ νωρίς από το MasterChef, ήμουν για πεντάδα, βγήκα πριν καν μπω, δεν ήμουν γι’ αυτό το πράγμα», είπε αρχικά η Βιβή.

Στη συνέχεια, η Βιβή πρόσθεσε: «Δεν δήλωσα εγώ συμμετοχή στο MasterChef, αλλά μια πρώην σχέση μου, αλλά παρ’ όλα αυτά ήρθα. Το γνώριζα, είχε γίνει μπροστά μου η αίτηση. Ναι, φυσικά και τα βάζω με τον εαυτό μου, πώς θα γίνουμε καλύτεροι; Πώς θα σκληραγωγηθούμε; Έχουμε μεγαλώσει δύσκολα εμείς στον Πειραιά. Ο Αντώνης, ο Σερόπ και η Ανούς δεν πήραν την ποδιά με την αξία τους, μάλλον ήταν τυχεροί».