Στο πλατό της εκπομπής «Ευτυχείτε» βρέθηκε ο Στέλιος Χανταμπάκης, ο οποίος κλήθηκε να απαντήσει για τη δήλωση που είχε κάνει πριν τρία χρόνια ο Τριαντάφυλλος, ενώ αναφέρθηκε και στη δική του απόφαση να μπει στο Survivor, όπως αναφέρει το zappit.

«Δεν θα ήθελα να απαντήσω γιατί έχει να κάνει με την οικογένεια και τα παιδιά μας. Όπως επίσης και την ανάγκη που μπαίνει ο κάθε άνθρωπος και το σέβομαι απόλυτα αυτό. Από εκεί και πέρα ο καθένας πορεύεται με τη συνείδησή του και δεν θα ήθελα να πω κάτι», είπε αρχικά ο Στέλιος Χανταμπάκης.

Για τη δική του συμμετοχή στο Survivor, ο Στέλιος Χανταμπάκης απάντησε: «Φυσικά και ήταν οικονομικοί οι λόγοι που πήγα. Γίνεται κάποιος να αφήσει τα παιδιά του; Εμένα η κόρη μου ήταν δύο μηνών… Ήταν και το μόνο μου πρόβλημα, δεν υπήρχε άλλο πρόβλημα, κανένα όμως. Πριν μπω στο Survivor είχα συμφωνήσει με τον ΣΚΑΙ για εκπομπή το καλοκαίρι. Ήταν ένας συνδυασμός πραγμάτων. Εγώ είχα συμφωνήσει για την εκπομπή και μετά με πήραν τηλέφωνο και μου είπαν ότι αφού θα έχεις την εκπομπή το καλοκαίρι, μπες και στο Survivor. Εγώ είχα πει αρχικά όχι και πήγα εκεί τρεις μέρες μετά τους άλλους».