Η Πάτρα αποχαιρετά σήμερα τον Νάσο Νασόπουλο, το δημοσιογράφο που άφησε ανεξίτιλα το στίγμα του στα περιφερειακά ΜΜΕ, ιδρυτή του thebest.gr. Η εξόδιος ακολουθία θα τελεσθεί σήμερα στις 12 το μεσημέρι , με την παράκληση της οικογένειας να γίνει σε στενό οικογενειακό κύκλο.

Ο Νάσος Νασόπουλος έφυγε από τη ζωή το απόγευμα της Κυριακής σε ηλικία 57 ετών μετά από μακρά μάχη με την επάρατη νόσο.

Μέχρι και την τελευταία στιγμή στο πλευρό του ήταν η σύζυγός του Νεκταρία και οι δύο γιοι του, Περικλής και Θάνος που είχε αποκτήσει από τον πρώτο γάμο του με την πρώην σύζυγό του, Ντοραλίνα Γκολφινοπούλου, η οποία επίσης ήταν εκεί.

Όπως σημειώνουν οι συνάδελφοι στο thebest.gr "κατάφερε ακόμη και στη πιο σκληρή στιγμή της ζωής του, την ώρα που συναντήθηκε με το «θηρίο» (νόσησε τον Ιούνιο του 2019 από καρκίνο του πνεύμονα), να περιγράψει καρέ- καρέ την περιπέτειά του, να μοιραστεί τις εμπειρίες του με άλλους συμπάσχοντες και να σπάσει τα ταμπού γύρω από την αιώνια μάστιγα που δεν λέει να πάψει να μας στερεί όσους αγαπάμε.

Η στήλη του «Ζώντας με τον καρκίνο» και το «Ημερολόγιο ενός καρκινοπαθούς» στο thebest.gr η ενημέρωση του οποίου σταμάτησε στις 9.07 το πρωί στις 29 Ιανουαρίου, λίγο πριν τον εγκαταλείψουν οι δυνάμεις του, ήταν η τελευταία απόδειξη ότι ήταν γεννημένος μαχητής μα και γεννημένος δημοσιογράφος."