Συστατικά

450 γρ. στήθος κοτόπουλου χωρίς κόκαλα και πέτσα
1 κόκκινη πιπεριά, κομμένη σε λωρίδες
1 πράσινη πιπεριά, κομμένη σε λωρίδες
1 μέτριο κρεμμύδι, κομμένο σε λωρίδες
3 κουτ. της σούπας χυμό λάιμ
1 κουτ. του γλυκού κύμινο σε σκόνη
1 κουτ. του γλυκού σκόνη σκόρδου
λίγη σκόνη τσίλι
αλάτι και πιπέρι
2 κουταλάκι του γλυκού ελαιόλαδο
8 τορτίγιες ολικής αλέσεως

Τρόπος Μαγειρέματος

Αρχικά, σε ένα μπολ σχηματίζεις μαρινάδα με χυμό λάιμ, σκόνη τσίλι, αλάτι, πιπέρι, σκόνη σκόρδου και κύμινο.
Κόβεις το κοτόπουλο σε κομματάκια και τα μαρινάρεις με το παραπάνω μείγμα.
Σε ένα τηγάνι με λίγο ελαιόλαδο, σοτάρεις πρώτα το κρεμμύδι και στη συνέχεια τις πιπεριές, μέχρι να αποκτήσουν ροδαλό χρώμα (περίπου 15 λεπτά).
Αφαιρείς τα λαχανικά σου και ψήνεις στο ίδιο τηγάνι το κοτόπουλο για 8 λεπτά από κάθε πλευρά.
Σερβίρεις μέσα σε τορτίγιες, προσθέτοντας προσεκτικά τα υλικά σου.

Πηγή: tlife.gr