Μήνυμα αισιοδοξίας προς όλες τις γυναίκες που κυοφορούν δίδυμα και αγχώνονται για το σώμα τους και αν αυτό θα επανέλθει στην αρχική του φυσική κατάσταση στέλνει Ρούλα Ρέβη.

Η γνωστή φωτογράφος, που έχει φέρει στον κόσμο δίδυμα αγοράκια, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους φωτογραφία που δείχνει την κοιλιά της. Όπως αναφέρει η Ρούλα Ρέβη, δεν την ενδιαφέρει εάν η κοιλιά της ξαναγίνει «τέλεια», μιας και η χαρά από τη γέννηση των μωρών της είναι τεράστια.

«Σε όλες τις μαμάδες που περιμένουν δίδυμα και με ρωτάνε . Ακόμα δεν έχει φύγει και ούτε με νοιάζει . Όμως για να είμαι ειλικρινής πάλεψα, παλεύω και θα παλεύω όχι για να γίνει τέλεια η κοιλιά μου ξανά αλλά για να Νοιώθω πως δεν εγκαταλείπω τον εαυτό μου . Η κοιλιά μου ήταν τόσο τεράστια επειδή χώρεσε μέσα και τεράστια ευτυχία , είναι λογικό . Δεν υπάρχουν τυχερά και άτυχα σώματα υπάρχει μόνο το σώμα που έχει την υπέροχη δυνατότητα να φέρει παιδιά στον κόσμο . Αγάπησε το και μην επιτρέπεις σε κανέναν να το κρίνει», γράφει η Ρούλα Ρέβη.