Συναγερμός επικρατεί στον Παναθηναϊκό, καθώς βρέθηκαν νέα κρούσματα κορωνοϊού εντός της ομάδας και ο αγώνας με το Περιστέρι (10 Φεβρουαρίου), καθώς και το Κύπελλο οδηγούνται σε αναβολή.

Μετά το κρούσμα κορωνοϊού στο τεχνικό επιτελείο, και άλλα τρία που είχαν εντοπιστεί αμέσως μετά το νικηφόρο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ, προστέθηκαν άλλα δυο για τον Παναθηναϊκό που μπαίνει σε κατάσταση… συναγερμού.

Θυμίζουμε πως ήδη έχει αναβληθεί ο αγώνας της Κυριακής με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ για την Basket League, και όλα δείχνουν πως τον δρόμο της αναβολής θα πάρει και ο αγώνας με το Περιστέρι που ήταν προγραμματισμένος για την Τετάρτη (10.02), ενώ δεν αποκλείεται να τεθεί εν αμφιβόλω και ο αγώνας με τη Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης για την Euroleague, την επερχόμενη Τετάρτη (17.02).

Οι υπόλοιποι τρεις προημιτελικοί του Κυπέλλου Ελλάδος μπάσκετ (Κολοσσός Ρόδου - Προμηθέας, Λαύριο - ΑΕΚ, Ηρακλής - ΠΑΟΚ) θα διεξαχθούν κανονικά και στη συνέχεια η διοργάνωση θα διακοπεί μέχρι να βρεθεί νέα ημερομηνία για να συνεχιστεί. Με βάση μάλιστα τον αρχικό προγραμματισμό, η διοργάνωση μοιάζει αδύνατο να ολοκληρωθεί πριν από τις 10 Απριλίου, καθώς δεν υπάρχει κενό διάστημα για αγώνες μέχρι τη συγκεκριμένη ημερομηνία.