Συστατικά

3/4 του φλιτζανιού φρέσκος χυμός λεμονιού
3/4 του φλιτζανιού ζάχαρη
3 αβγά
1/2 του φλιτζανιού βούτυρο, ανάλατο
1 κουτ. της σούπας ξύσμα λεμονιού

Τρόπος Μαγειρέματος

Σε μία κατσαρόλα, σε μέτρια ένταση λιώνεις το βούτυρο, το χυμό λεμονιού, το ξύσμα, τη ζάχαρη και τα αβγά.
Με έναν αβγοδάρτη, χτυπάς στην αρχή το μείγμα σου και στη συνέχεια ανακατεύεις απαλά με μία ξύλινη κουτάλα.
Αφήνεις να βράσει, μέχρι τη στιγμή που οι πρώτες φυσαλίδες θα κάνουν την εμφάνιση τους.
Αδειάζεις σε γυάλινα βαζάκια και απολαμβάνεις κάθε στιγμή.

Πηγή: tlife.gr