«Πως να χωρέσουν σε λίγες μόνο λέξεις 30 και πλέον χρόνια κοινής πορείας, 30 χρόνια σε αντίθετες , παράλληλες αλλά και κάθετες διαδρομές.

Από άλλες αφετηρίες και από αλλά μετερίζια βρεθήκαμε στον πολιτικό στίβο της πόλης παλεύοντας ρομαντικά ο καθένας - σύμφωνα με τις δικές του ιδέες - για το καλύτερο. Άλλες φορές συμφωνούσαμε, άλλες άκρως διαφωνούσαμε , αλλά και κάποιες όμορφες συμπράξαμε, μα σίγουρα ο στοχος ήταν πάντα ο ίδιος. Η πρόοδος , η ευημερία και η ανάπτυξη και ανάδειξη της πόλης μας.

Είχαμε καταφέρει στις συχνές επαφές μας να μιλάμε την γλώσσα της ειλικρίνειας και να υπερασπιζόμαστε τις ίδιες κοινωνικές ευαισθησίες και ανάγκες.

Κέρδισε τις μικρές και μεγάλες μάχες της ζωης του, στην δουλειά και στην ιδιωτική του ζωή με σθένος, δύναμη και αξιοπρέπεια . Με την ίδια αξιοπρέπεια έδωσε την τελευταία , δύσκολη μάχη του με το «θεριό» που χθες έχασε .
Ο Νάσος μας δίδαξε τι θα πει γενναιότητα. Θα τον θυμόμαστε με τον υπέρτατο σεβασμό που αρμόζει στη μνήμη ενός ξεχωριστού ανθρώπου, ο οποίος καινοτόμησε, προήγαγε την έντυπη και ηλεκτρονική δημοσιογραφία στην περιφερειακή Ελλάδα και πρωταγωνίστησε σε σπουδαίες στιγμές της Πάτρας, υπηρετώντας την εξωστρέφεια την φήμη και την πρόοδο της.

Το best.gr , το τελωνείο αλλά πρωτοπόρο δημιούργημα του απεικονίζει την αξιοσύνη του ίδιου του δημιουργού του.
Θα τον θυμόμαστε πάντα σαν άξιο τέκνο της Πάτρας, που έγραψε το δικό του αξιομνημόνευτο και αξιέπαινο κεφάλαιο στην ιστορία της πόλης.

Στους οικείους του και την δημοσιογραφική οικογένειά του Best.gr απευθύνω τα πιο θερμά συλλυπητήρια μου.
Φίλε Νάσο καλό παράδεισο» αναφέρει ο Νίκος Νικολόπουλος.