Στο Σου Κου Family βγήκε σε ζωντανή σύνδεση ο Απόστολος Γκλέτσος κι αναφέρθηκε στις πρόσφατες καταγγελίες για κακοποίηση που υπάρχουν στον χώρο του θεάματος αλλά και για τον λόγο που ζήτησε κι ο ίδιος συγγνώμη σε άλλη εκπομπή, αν υπήρξε κάπου θύτης.

«Κατ’ αρχήν δεν έχει να κάνει με ανήλικο, ούτε με βιασμό ή κάτι τέτοιο. Έχει να κάνει με την ευκαιρία των καταστάσεων κι αισθάνθηκα ότι κάποια στιγμή μπορεί λόγω του ότι κι εγώ κάποια στιγμή είχα αρχή στα χέρια μου, κάποια κοπέλα που της το πρότεινα να βγήκε μαζί μου γιατί νόμιζε ότι μπορεί διαφορετικά να της έκανα κάποιο κακό. Ένιωσα την ανάγκη να το πω κι ήθελα να δείξω ότι η συγγνώμη είναι μια λύτρωση για όσους μιλούν δημόσια γιατί κάτι άλλο δεν μπορεί να γίνει.»

Ο ηθοποιός με αφορμή την συγγνώμη του Παύλου Χαϊκάλη ανέφερε: «Πρέπει οι θύτες να βρίσκουν τα θύματά τους και να δείξουν την ειλικρινή συντριβή τους και να ζητήσουν συγγνώμη. Να βρούνε έναν τρόπο και να πούνε ότι μετάνιωσα για αυτό. Δεν το ξέρω το θέμα, είναι κατακριτέο γιατί εκεί μιλάμε για ανήλικη.»