Την Βάσια Τριφύλλη φιλοξένησε τηλεφωνικά η Σίσσυ Χρηστίδου, το πρωινό του Σαββάτου, στην εκπομπή «Έλα Χαμογέλα» του OPEN. Η γνωστή ηθοποιός κλήθηκε να πάρει θέση για όσα καταγγέλουν η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους, η Πηνελόπη Αναστασοπούλου και η Λένα Δροσάκη τον δημοφιλή συνάδελφο της, όπως αναφέρει το zappit.

Μάλιστα, η Βάσια Τριφύλλη δεν έκρυψε την έκπληξη της για όσα ακούγονται τα τελευταία 24ωρα για τον γνωστό ηθοποιό και σκηνοθέτη. «Πραγματικά έπεσα από τα σύννεφα, δεν τα ήξερα» τόνισε.

«Εγώ είμαι πιο μεγάλη από τον άνθρωπο που λέμε και δεν έχει τύχει ποτέ να είχε τέτοια φόρτσα να κάνει ή να πει κάτι σε μένα. Ήμασταν φίλοι. Δεν πρόλαβα να ακούσω στη διάρκεια των προηγούμενων χρόνων ότι εξελίχθηκε έτσι το άτομο. Δεν έχω ιδίαν αντίληψη των πραγμάτων» ομολόγησε, μεταξύ άλλων, η Βάσια Τριφύλλη.

Σε μικρό διάστημα, ωστόσο, κατά τη διάρκεια της τηλεφωνικής επικοινωνίας, η αγαπημένη ηθοποιός τρόμαξε τόσο την ομάδα της εκπομπής όσο και το τηλεοπτικό κοινό. «Αχ, παιδιά, με συγχωρείτε. Δεν είμαι καλά» αναφώνησε.

«Δεν αποφεύγω να απαντήσω. Πάρτε με αργότερα. Θέλω να κλείσω, συγνώμη» συμπλήρωσε με σφιγμένη φωνή η Βάσια Τριφύλλη.

Αμέσως μετά, η Σίσσυ Χρηστίδου δεν μπόρεσε να κρύψει την ταραχή της. «Παιδιά, πάρτε την και εσείς την γυναίκα, μήπως μπορούμε να την βοηθήσουμε σε κάτι. Τρόμαξα τώρα και γω» ανέφερε.