Συνολικά δεκατέσσερις παίκτες τραγούδησαν στον ημιτελικό του The Voice, όμως μόνο οκτώ κατάφεραν να περάσουν στον μεγάλο τελικό του μουσικού διαγωνισμού.

Tους 14 διαγωνιζόμενους υποδέχτηκε στη σκηνή η εκθαμβωτική Δούκισσα Νομικού, ενώ στο Social Media Room, στο πλευρό των παικτών ήταν η Λάουρα Νάργες.

Από την ομάδα της Ελεωνόρας Ζουγανέλη παρακολουθήσαμε στον ημιτελικό τους: Αθηνά Βέρμη και Μαρσελίνο Σερίφι. Από την ομάδα του Πάνου Μουζουράκη συμμετείχαν ο Νίκος Νταλάκας, η Καλένα Κτίστη και η Λία Μίχου ενώ από την ομάδα της Έλενας Παπαρίζου οι διαγωνιζόμενοι ήταν οι: Σταύρος Πηλιχός, Κωνσταντίνος Δημητρακόπουλους, Ιωάννα Γεωργακοπούλου, Κωνσταντίνος Κρομμύδας και Αλεξάνδρα Σιετή. Τέλος, από την ομάδα του Σάκη Ρουβά στον ημιτελικόχου πέρασαν οι: Javier Silva Escola, Μάριος Πασιαλής, Κατερίνα Μπαταλογιάννη και Ειρήνη Περικλέους.

Οι τέσσερις coaches είχαν προετοιμάσει με τον καλύτερο τρόπο τους δικούς τους τραγουδιστές διεκδικώντας την πρόκριση. Ωστόσο η τελική απόφαση ήταν αποκλειστικά του τηλεοπτικού κοινού.

Το κοινό ψήφισε και αποφάσισε πως οι 8 που θα δούμε στον μεγάλο τελικό είναι η Ειρήνη Περικλέους, η Αλεξάνδρα Σιετή, η Ιωάννα Γεωργακοπούλου, ο Νίκος Νταλάκας, η Κατερίνα Μπαταλογιάννη, ο Κωνσταντίνος Δημητρακόπουλος, η Λία Μίχου και η Αθηνά Βέρμη.