Καρναβαλική παρέλαση ονείρων θα κάνουν τα καρναβαλικά πληρώματα που συνθέτουν την ομάδα του «Του χρόνου μπούλες».

Σε ανακοίνωση τονίζονται τα εξής: «Τα όνειρά μας είναι η ζωή μας, κι επειδή φέτος  δεν μπορούμε να κάνουμε παρέλαση, ας ονειρευτούμε!

Η ομάδα μας σε συνεργασία με την εφημερίδα «Πελοπόννησος » συνδιοργανώνουν μια πρωτότυπη COVID FREE έκθεση, με συμμετέχοντες όλους εσάς! Με «όπλα» τα όνειρα και την φαντασία μας, σκοπεύουμε να δημιουργήσουμε μαζί την «Παρέλαση των Ονείρων» του Πατρινού Καρναβαλιού 2021!

Η παρέλαση θα στηθεί σε κεντρικό σημείο της πόλης και θα είναι COVID free, για το λόγο αυτό θα είναι τοποθετημένη στη βιτρίνα καταστήματος και θα είναι ορατή μόνο εξωτερικά! Η διάρκεια της, θα ανακοινωθεί τις επόμενες μέρες και την καλλιτεχνική της επιμέλεια θα έχουν καρναβαλιστές που επιμένουν να παραμείνουν ανώνυμοι ρομαντικοί.

Η διαδικασία συμμετοχής

Η συμμετοχή είναι ελεύθερη και η διαδικασία απλή:

Από το γραφείο στην είσοδο της εφημερίδας Πελοπόννησος (Μαιζώνος 206) θα παραλάβετε ένα ξύλινο «ανθρωπάκι-μανεκέν» (ύψους 35cm) μαζί με τις ακριβείς οδηγίες συμμετοχής.

Εσείς δίνετε το όνομα σας και ένα τηλέφωνο επικοινωνίας με μόνη σας «υποχρέωση» να επιστρέψετε το μοντέλο σας στο μέρος και την ημερομηνία που θα αναγράφονται στις οδηγίες που θα σας δοθούν.

Μεταμορφώστε μια άψυχη κούκλα σε έναν φανταστικό Καρναβαλιστή που θα συμμετάσχει στην «Παρέλαση των ονείρων» του Πατρινού Καρναβαλιού 2021!

Χωρίς κανόνες και περιορισμούς στα υλικά, περιμένουμε τις δημιουργίες σας, τις οποίες θα πρέπει να μας παραδώσετε σε μέρος που θα σας ανακοινώσουμε άμεσα.

(Μπορείτε να δώσετε ότι κίνηση θέλετε στο μοντέλο σας και δεν είσαστε υποχρεωμένοι να την επιστρέψετε μέσα στο κουτί με το οποίο την παραλάβατε).

Ας ταξιδέψουμε στα όνειρα του Καρναβαλιού, μόνο για φέτος, Του χρόνου Μπούλες! Γι’ αυτό και δεν θα αφήσουμε το Καρναβάλι της Ελλάδας χωρίς παρέλαση, ακόμα κι αν είναι μόνο στα όνειρα μας...

Σημείωση: Οι διοργανωτές διατηρούν το δικαίωμα να αλλάξουν τις ημερομηνίες και τον τόπο διεξαγωγής της έκθεσης, αν αυτό κριθεί απαραίτητο. Ενώ, για κάθε ερώτηση ή διευκρίνηση επικοινωνήστε μαζί μας μέσω μηνύματος στις σελίδες μας σε Facebook & Instagram)».