Ο Πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων, Κώστας Πετρόπουλος και απαντά στα όσα δήλωσε ο Διοικητής του νοσοκομείου Άγιος Ανδρέας για ανακριβή στοιχεία σε σχέση με την κατάσταση που επικρατεί λόγω του κορωνοϊού.

Η ανακοίνωση του Σωματείου:

"Με αφορμή τις προκλητικότατες Δηλώσεις του Διοικητή του Νοσοκομείου μας, μεσω των οποίων προσπαθεί να ξεπεράσει την δύσκολη κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει σας γνωρίζουμε τα εξής:

Τα όσα δηλώσαμε το τελευταίο διάστημα και όχι μόνον, γύρω από την διασπορά του κορονοϊού στον χώρο μας είναι πέρα για πέρα αληθή.

Το ξέφραγο αμπέλι, που είναι και η αιτία της διασποράς υφίστατο με αποκλειστική ευθύνη της Διοίκησης και κανενός άλλου και αυτό επιβεβαιώνεται:

Από την απόφαση που πάρθηκε κατόπιν εορτής, μετά δηλ. την διασπορά και συγκεκριμένα στις 20/1/21, στην συνεδρίαση του Δ.Σ του Νοσοκομείου όπου με ένα εκτός ημερήσιας συζήτησης θέμα πάρθηκε η απόφαση ενίσχυσης της ασφάλειας του Νοσοκομείου με ιδιωτική ασφάλεια, που ανέλαβε καθήκοντα την επόμενη κιόλας ημέρα λόγω της σοβαρότητας της κατάστασης που επικρατούσε και μάλιστα αποκλειστικά και μόνον για το 7όροφο κτίριο όπου στεγάζονται και οι παθολογικές κλινικές, όπου και μπήκε και η σχετική θερμομέτρηση που σαφώς δεν υπήρχε.

Αν η Διοίκηση είχε σωστά αντανακλαστικά και ανάστημα, θα μπορούσε να πάρει αποφάσεις που σαφώς τις υποδεικνύαμε και που σίγουρα θα περιόριζαν την διασπορά, μια διασπορά για την οποία τις καταλογίζουμε αποκλειστικά την ευθύνη.

Μια διασπορά και μια κατάσταση που δεν ευθύνεται κανένας άλλος πέραν της Διοίκησης και εναντίον της οποίας αποκλειστικά βάλλουμε και να σταματήσει να βάζει στο κάδρο τις υπηρεσίες και τους Συναδέλφους μας που κάνουν πάρα πολύ καλά την δουλειά τους.

Συνεπώς Κε Θεοδωρόπουλε πάψτε να προκαλείτε και προβληματιστείτε λίγο απ΄ αυτά που λέει ΔΗΜΟΣΙΑ για όλους εσάς που διοικείται το σύστημα υγείας, με αφορμή όλα αυτά αυτών των ημερών, το γνωστό και σημαντικό ιστορικό στέλεχος της παράταξής σας.

Μην ξύνεστε λοιπόν στην γκλίτσα του ΤΣΟΠΑΝΗ

Έχοντας κατά νου ότι η ΣΙΩΠΗ είναι ΧΡΥΣΟΣ"