Θλίψη στον αθλητικό κόσμο της Πάτρας για τον Παναγιώτη Σπυρόπουλο που έφυγε από τη ζωή.

Ο εκλιπών ήταν γνωστός στο χώρο του αθλητισμού, καθώς επί σειρά ετών με τη σύζυγό του Αφροδίτη λειτουργούσαν το κυλικείο και φρόντιζαν τα ανοικτά γήπεδα του Απόλλωνα.

Με τη σύζυγό του είχαν αποκτήσει δύο παιδιά τον Ανδρέα (σύζυγος Αναστασία Αποστολοπούλου) και τον Δημήτρη (σύζυγος Αφροδίτη Τσικριτζή) και είχαν αποκτήσει τέσσερα εγγόνια, τον Παναγιώτη, τον Αθανάσιο - Εμμανουήλ, τον Παναγιώτη - Πάρι και τον Σπυρίδωνα - Ιάσονα.

«Το Διοικητικό Συμβούλιο του Γ.Σ. Άθλος Πατρέων εκφράζει τη βαθιά του θλίψη για τον θάνατο του Παναγιώτη Σπυρόπουλου εκ των ιδρυτικών μελών του Συλλόγου, πατέρα του πρώην Προέδρου Ανδρέα Σπυρόπουλου και του Περιφερειακού Ομοσπονδιακού Προπονητή Πετοσφαίρισης Δημητρίου Σπυρόπουλου.

Ο Παναγιώτης Σπυρόπουλος στήριξε και προσέφερε άοκνα τις υπηρεσίες του παλαιότερα στον ΑΣΠ Απόλλων, ενώ τα τελευταία χρόνια συμμετείχε και στήριζε ενεργά τις δραστηριότητες του Συλλόγου μας. Μεταλαμπάδευσε στα παιδιά και τα εγγόνια του τις αρχές και αξίες του αθλητισμού. Αιωνία του η μνήμη».