Μήνυση κατέθεσε ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Ανδρέας Μαζαράκης για την επίθεση που έγινε στα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας από ομάδα αντιεξουσιαστών.

Η επίθεση των νεαρών που έγινε για να εκφράσουν την συμπαράσταση τους στον Δημήτρη Κουφοντίνα άφησε πίσω της υλικές ζημιές στα τοπικά γραφεία της παράταξης των «γαλάζιων».

Θυμίζουμε ότι η ΕΛ.ΑΣ έχει ήδη προχωρήσει σε προσαγωγές που ενδέχεται να γίνουν συλλήψεις μετά τη νέα εξέλιξη και τη νομική τροπή που πήρε το όλο θέμα.

"Καταδικάζουμε με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο την επίθεση αυτή από ομάδα νεαρών που ανήκουν πιθανότατα στον αντιεξουσιαστικό χώρο. Η Δημοκρατία δεν εκφοβίζεται από τέτοιου είδους ενέργειες.
 
Συγχαίρουμε την ΕΛ.ΑΣ. για τη σύλληψη των δραστών. Το λόγο έχει τώρα η δικαιοσύνη.
Καλούμε όσες και όσους, σ' αυτή την πόλη πιστεύουν σε ένα διαφορετικό αξιακό κώδικα, να καταδικάσουν τη πράξη αυτή, δημόσια, απερίφραστα και χωρίς υποσημειώσεις και αστερίσκους.
Οφείλουμε όμως παράλληλα να εκφράσουμε την ανησυχία μας, για το γεγονός ότι τέτοιες συμπεριφορές δεν είναι πρωτόγνωρες στην πόλη μας." δήλωσε ο πρόεδρος της  ΔΕΕΠ ΑΧΑΪΑΣ, Ανδρέας Μαζαράκης.