Μεγάλη ανταπόκριση είχε το πρώτο καρναβαλικό σουαρέ από τις Μπούλες!

Η δράση ήταν «το πρώτο μου καρναβάλι» και η πρόσκληση ήθελε τους καρναβαλιστές και τους χρήστες του διαδικτύου να ανεβάζουν φωτογραφίες από τα παιδικά τους καρναβάλια. Από τα πρώτα τους καρναβάλια, εκείνα που μένουν αλησμόνητα στη μνήμη και πάντα τα θυμόμαστε όσα χρόνια και αν περάσουν.

Οι φωτογραφίες που ανέβηκαν στην δράση ξεπέρασαν τις 700 και όσοι μπήκαν στην σελίδα των καρναβαλικών σουαρέ είχαν την δυνατότητα να κάνουν μέσα από τις εικόνες ένα φλάς μπακ δεκαετιών που ξεκινούσε από την δεκαετία του ’60 κα του ’70 και έφτανε στα τελευταία καρναβάλια πριν από το κλείσιμο της πρώτης χιλιετίας.

Και τι δεν είδαμε να ανεβαίνει. Αποκριάτικες εμφανίσεις από διάφορους καρναβαλικούς αποκριάτικους παιδικούς χορούς,  παιδικά πάρτι μασκέ της δεκαετίας του ’80 και του ’90, αλλά και φωτογραφίες από καρναβαλικές παρελάσεις των περασμένων ετών, με γκρουπ που άφησαν εποχή.

Οι διαχειριστές της ομάδας αναφέρουν: «Τα συγχαρητήρια ανήκουν σε όλους! Που είναι πάντα έτοιμοι και μέσα σε ελάχιστο χρόνο και αγκαλιάζουν όλες τις ιδέες της ομάδας! Είναι απίστευτο ότι το 1ο Σουαρέ ξεκίνησε χθες λίγο μετά τις 17:00 και συνεχίζεται μία μέρα μετά! Καλή μας δύναμη και καλή μας συνέχεια!!!»

Δείτε ορισμένες μόνο φωτογραφίες που ανέβηκαν: