Για τις αποκαλύψεις της Ζέτας Δούκα, που έγιναν στην εκπομπή της, μίλησε η Δανάη Μπάρκα στην κάμερα του «Έλα χαμογέλα» και τον δημοσιογράφο Γρηγόρη Μπάκα. Η νεαρή ηθοποιός και παρουσιάστρια του MEGA αναφέρθηκε στο σοκ που βίωσαν η ίδια και οι συνεργάτες της αμέσως μετά το πέρας της συγκεκριμένης συνέντευξης.

Πιο συγκεκριμένα, η Δανάη Μπάρκα σημείωσε χαρακτηριστικά πως «δεν το περιμέναμε, αλίμονο… Είναι μεγάλη μας χαρά το ότι δύο άνθρωποι, η Ζέτα και η Ευδοκία, αισθάνθηκαν άνετα στη συγκεκριμένη εκπομπή να καταθέσουν την ιστορία τους και την ψυχή τους. Αν μπορούμε κάτι να ονομάσουμε επιτυχία, αυτό είναι. Όταν συμβαίνουν τέτοια γεγονότα δεν μπορούμε όμως να μιλάμε για επιτυχία. Μου φαίνεται λίγο οξύμωρο».

«Τελείωσε η εκπομπή και ήμασταν 20 λεπτά σοκαρισμένοι και τρέμαμε γιατί αυτό, όταν το ζεις και ξέρεις ότι ειπώθηκε live, σαφώς και είσαι σε πανικό. Προσπαθούσαμε κυρίως να ηρεμήσουμε και να συμπαρασταθούμε στη Ζέτα, η οποία ήταν πολύ πιο σοκαρισμένη από εμάς. Ήρθε και μια συνάδελφος και φίλη της Ζέτας και κάτσαμε όλοι μαζί πολλή ώρα» πρόσθεσε η παρουσιάστρια του «Πάμε Δανάη».

«Δυστυχώς υπάρχει το κάρμα! Όταν έχεις φερθεί άσχημα και υπάρχουν καταγγελίες ονομαστικές, κάπου θα σε βρει» κατέληξε με νόημα η Δανάη Μπάρκα.