Με το πρώτο θέμα των τελευταίων ωρών, τις καταγγελίες για το πρόσωπο του Κώστα Σπυρόπουλου από τις Τζένη Μπότση, Αγγελική Λάμπρη και Λουκία Μιχαλά ξεκίνησε η εκπομπή «Έλα χαμογέλα» το πρωινό του Σαββάτου.

Ο Παύλος Σταματόπουλος, μάλιστα, θέλησε να προσθέσει στο συγκεκριμένο θέμα πληροφορίες που γνωρίζει από την καλή του φίλη, Τζένη Μπότση. «Είναι μια κατάσταση και ένα περιστατικό που το συζητάγαμε πάρα πολλά χρόνια. Από τις πρώτες κιόλας στιγμές μας πριν από πολλά χρόνια, ήταν κάτι που είχε μοιραστεί».

«Είναι κάτι που το συζητούσαμε ανά περιόδους και με αφορμές, ήταν κάτι που την έτρωγε. Νομίζω ότι βρέθηκαν οι συνθήκες και οι προϋποθέσεις για να μπορέσει να το πει. Και οι προϋποθέσεις είναι ότι βρέθηκαν κι άλλες γυναίκες για να στηρίξει η μία την άλλη απέναντι σε ένα γεγονός, το οποίο από ό,τι ξέρω, η κάθε μία ήταν μόνη της και έτσι βρήκαν τον τρόπο και τη δύναμη να το μοιραστούν» σημείωσε χαρακτηριστικά ο δημοσιογράφος στην εκπομπή του OPEN.

«Προφανώς κι έχω μιλήσει με την Τζένη όλο αυτό το διάστημα και χθες και σήμερα, είναι αρκετά ταραγμένη. Αυτή είναι η προσωπική μου τοποθέτηση, ένιωθα πως ήταν ένα γεγονός το οποίο είχε κοντρολάρει. Δεν είναι όμως έτσι τα πράγματα, είναι αρκετά ταραγμένη. Θέλω να σας δώσω κι ένα στοιχείο που το έμαθα κι εγώ τώρα» πρόσθεσε ο Παύλος Σταματόπουλος. «Οι γονείς της το έμαθαν τώρα, μετά από τόσα χρόνια. Όπως καταλαβαίνετε, είναι ένα πολύ δυσάρεστο γεγονός. Νιώθω ότι κάποια στιγμή ενδεχομένως να μιλήσουν τα κορίτσια».