Μετά από σειρά συναντήσεων εργασίας που είχε τους τελευταίους μήνες με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της Εταιρίας Ακινήτων του Δημοσίου κ. Στέφανο Βλαστό, η Βουλευτής Αχαΐας Χριστίνα Αλεξοπούλου είχε το πρωί της Παρασκευής συνάντηση με τον Δήμαρχο Πατρέων κ. Πελετίδη.

Η κα. Αλεξοπούλου, ενημέρωσε τον Δήμαρχο για την δρομολόγηση λύσης, στο χρόνιο ζήτημα της κατάληψης έκτασης και της δημιουργίας καταυλισμού Ρομά στη περιοχή του Ριγανόκαμπου. 

Του μετέφερε πως η ΕΤΑΔ θα προβεί άμεσα, στον καθαρισμό, την περίφραξη και την φύλαξη του χώρου, ενώ το επόμενο διάστημα, προχωρά σε ενέργειες για την βέλτιστη αξιοποίησή  του. Διευθετείτε με τον τρόπο αυτό, ένα θέμα που ταλαιπωρεί χρόνια, τους κατοίκους της περιοχής. 

«Για την επίλυση των ζητημάτων, δεν αρκούν επιστολές και δημόσιες ανακοινώσεις. Ούτε μας εξιλεώνει η επίρριψη ευθυνών σε τρίτους. Χρειάζεται μεθοδική και αποτελεσματική δουλειά, συνεργασίες και συμπράξεις.» δήλωσε η Βουλευτής.

«Με ικανοποίηση διαπίστωσα, την τεχνοκρατική προσέγγιση με την οποία χειρίζονται την υπόθεση, ο  κ. Βλαστός και οι συνεργάτες του. Έχουμε επιτέλους, έναν αξιόπιστο συνομιλητή από την πλευρά της Εταιρίας Ακινήτων του Δημοσίου. 

Οι επιλογές της κυβέρνησης του Κυριάκου Μητσοτάκη, με αποφασιστικότητα  και αποτελεσματικότητα, επιλύουν και τα τοπικά προβλήματα, που κάνουν την ζωή των πολιτών  καλύτερη.»