Η «Εθελοντική Ομάδα Φίλων Δροσιάς» ευχαριστεί τον Δήμαρχο κ. Θεόδωρο Μπαρή τ. Δήμου Ερυμάνθου για τον προγραμματισμό και υλοποίηση το αμέσως επόμενο διάστημα της κατασκευής «Παιδικής Χαράς» στο χωριό τους, στον προαύλιο χώρο του Αγ. Αθανασίου.

"Η «Εθελοντική Ομάδα» στον προαναφερόμενο χώρο έχει κάνει σημαντικές επεμβάσεις, υποδομές, όπως πλήρης ανακαίνιση του ναού και κατασκευή του δρόμου που οδηγεί σε αυτό τον χώρο.

Λαμβάνοντας υπόψη πως η «Εθελοντική Ομάδα», σε συνεργασία με τον κ. Δήμαρχο, υλοποιεί υποδομές που θα αναδείξουν τουριστικά το χωριό μας, ξεκινώντας από αυτή την υποδομή, στη συνέχεια προγραμματίζεται η κατασκευή ενός «Ιστορικού και Λαογραφικού Μουσείου» για τον αγωνιστή «Κων. Γιαννιά» (ο δικός μας ήρωας του ’21) στο πρώην Δημοτικό Σχολείο. Ειδικά για τον αγωνιστή μας «Γιαννιά», η «Εθελοντική Ομάδα» θα οργανώσει εκδήλωση για τα 200 χρόνια από την Εθνική μας Επανάσταση, σε συνεργασία με τον Δήμο μας (θα ζητήσουμε και την συνεργασία της Περιφέρειας), τέλη Ιουλίου - αρχές Αυγούστου 2021 στην κεντρική πλατεία του «Γιαννιά», κάτω από τον Ιστορικό πλάτανο, που ο ίδιος έχει φυτέψει.

Περαιτέρω, σε συνεργασία με το Δήμο και με την Περιφέρεια Δυτ. Ελλάδας έχουμε ζητήσει την κατασκευή του επαρχιακού δρόμου που περνά από την 1η κορυφογραμμή (εκκλησάκι Αγ. Κων/νου), και θα ενώσει το χωριό μας με την πρώην κοινότητα της Κρυόβρυσης-Δερβινή (σύνδεση του δρόμου με την παράκαμψη της Περιφερειακής Οδού της 111).

Η «Εθελοντική Ομάδα» θα συνεχίσει να διεκδικεί για να κατασκευαστούν τουριστικές υποδομές στο χωριό μας, για την ανάδειξη του ορεινού τουρισμού, (περπατώντας και εξερευνώντας τις πανέμορφες πλαγιές του όρους Ερυμάνθου), για μια «νέα ποιότητα ζωής» των μόνιμων κατοίκων, των περαστικών, των φίλων που θα θελήσουν να επισκεφτούν το χωριό μας" αναφέρει η ανακοίνωση.