Την δική του εκδοχή δίνει ο 31χρονος Αλβανός για το αιματηρό επεισόδιο που έγινε στον κόμβο Κουρτέση και το οποίο στοίχισε τη ζωή στον 27χρονο Μάριο Μετάι.

Σύμφωνα με τον 31χρονο οι παρέες που εμπλέκονται στο επεισόδιο δεν είχαν κανένα προηγούμενο και αυτός μαζί με τον 26χρονο που φέρεται να πυροβόλησε, ήταν σε άμυνα.

Η εκδοχή του 31χρονου υποστηρίζει ότι αυτός και ο 26χρονος δέχτηκε επίθεση από την παρέα του θύματος. Το θύμα μάλιστα, σύμφωνα με την εκδοχή του 31χρονου, είχε μαζί του κατσαβίδι και βγήκε από το αυτοκίνητο με αυτό.

Μάλιστα, όταν επιτέθηκε με το κατσαβίδι τραυματίζοντας τον έσπασε και το τζάμι του αυτοκινήτου των δύο φερόμενων δραστών. Στη συνέχεια ο 26χρονος πυροβόλησε στον αέρα για να εκφοβίσει τον 27χρονο και την παρέα του.

Ο 31χρονος που κατηγορείται ως συνεργός έφυγε από το σημείο και βρήκε καταφύγιο σε ένα μίνι μάρκετ της περιοχής αφού ήταν τραυματίας.

Στο μίνι μάρκετ, όμως, τον βρήκε ο αδελφός του θύματος που του έκανε επίθεση και τον έδειρε άσχημα με αποτέλεσμα να αναγκαστεί να πάει στο νοσοκομείο.

Ο 31χρονος αρνείται ότι είπε αυτός στον 26χρονο να πυροβολήσει και ούτε έχει απαντήσεις στο πώς οι πυροβολισμοί βρήκαν τον Μάριο Μετάι στο κεφάλι.

Σημειώνουμε ότι ο 31χρονος θα περάσει από την πόρτα του εισαγγελέα την Παρασκευή, έχοντας πάρει προθεσμία για να καταθέσεις. Η αστυνομία έχει συνεχίζει τις έρευνες της για τον εντοπισμό του 26χρονου και εξετάζει το ενδεχόμενο να έχει διαφύγει στην Αλβανία.