«Η Περιφέρειά μας είναι πρώτη σε απορροφητικότητα των ευρωπαϊκών χρηματοδοτικών προγραμμάτων  για τον πρωτογενή τομέα. Αυτή την αποτελεσματικότητα οφείλουμε να την συνεχίσουμε και τη νέα χρονιά», επεσήμανε μεταξύ άλλων ο Αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Ανάπτυξης Θεόδωρος Βασιλόπουλος, σήμερα Τετάρτη  27 Ιανουαρίου  2021, στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας στα γραφεία της Γενικής Διεύθυνσης Περιφερειακής Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής στην Πάτρα. 

Ο κ. Βασιλόπουλος ευχαρίστησε την διοίκηση και το προσωπικό για την προσπάθεια που καταβάλλουν  καθημερινά και πρόσθεσε ότι η Περιφερειακή Αρχή βρίσκεται δίπλα τους  προκειμένου να εξασφαλιστεί η βέλτιστη λειτουργικότητα και αποδοτικότητα.

 Στην λιτή εκδήλωση  που τηρήθηκαν αυστηρά  τα μέτρα για τον περιορισμό της εξάπλωσης του κορωνοϊού covid 19, παραβρέθηκαν  ο  Βοηθός Περιφερειάρχη  αρμόδιος για τον συντονισμό των παραγωγικών τάξεων και την συνεταιριστική αγροτική πολιτική στις Περιφερειακές Ενότητες Αιτωλοακαρνανίας και Αχαΐας Μιχάλης Γούδας ,   ο Προϊστάμενος της Γενικής Διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας Σταύρος Βέρρας, ο Προϊστάμενος της Διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας Βασίλης Μιχαλόπουλος,  ο Προϊστάμενος της ΔΑΟΚ Αιτωλοακαρνανίας Σάββας Βλάχος , η Προϊσταμένη  Διεύθυνσης  Κτηνιατρικής Χαρά Οικονόμου,  η Προϊσταμένη του Τμήματος Προγραμματισμού-Μελετών και Αγροδιατροφής Πόπη Αγγελή και υπάλληλοι της Διεύθυνσης.