Την βαθιά του θλίψη για την απώλεια του Γιώργου Καραζέρη, εξέφρασε με δήλωση του το μεσημέρι της Τετάρτης ο πρώην Νομάρχης Αχαΐας Στάθης Αθανασόπουλος – Σερέτης.

«Ένα άνθρωπος που υπηρέτησε με πάθος, με μνημειώδη προσήλωση, συνέπεια, αγώνες και προσωπική αυταπάρνηση την Δημοκρατία, δεν είναι πια ανάμεσα μας», ανέφερε ο κ. Αθανασόπουλος – Σερέτης αποχαιρετώντας τον φίλο και συνεργάτη του που έφυγε απ’ τη ζωή σε ηλικία 95 ετών.

«Ο Γιώργος Καραζέρης υπήρξε ένας ξεχωριστός φίλος, ένας αυθεντικός δημοκράτης, ένας άριστος οικογενειάρχης και η προσωποποίηση του ήθους, της εντιμότητας και της καθαρότητας χαρακτήρα και θέσεων», ανέφερε ο πρώην Νομάρχης Αχαΐας.

Ο εκλιπών υπήρξε για δεκαετίες ανώτερο διοικητικό στέλεχος του ΟΤΕ – απ’ όπου διώχθηκε κατά την περίοδο της Χούντας και φυλακίστηκε, για να επανέλθει με την αποκατάσταση της Δημοκρατίας - ενώ είχε υπηρετήσει ως πρόεδρος στο Νοσοκομείο Θώρακος και ως μέλος στη διοίκηση του Λιμενικού Ταμείου Πατρών. 

«Στην αγαπημένη του σύζυγο, στον γιο του, στους οικείους του, εκφράζω τα πιο βαθιά μου συλλυπητήρια», ανέφερε στη δήλωση του ο κ. Αθανασόπουλος- Σερέτης.