Στην εισαγγελία Πατρών οδηγήθηκε ο 31χρονος Αλβανός που φέρεται να συμμετείχε στο φονικό επεισόδιο που έγινε στον κόμβο του Κουρτέση όπου έχασε τη ζωή από πυροβολισμούς ο 27χρονος Μάριος Μετάι.

Ο 31χρονος, έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί στον ανακριτή και θα περάσει ξανά την πόρτα του δικαστικού μεγάρου, την Παρασκευή στις 29 Γενάρη.

Σύμφωνα με την αστυνομία ο 31χρονος είναι αυτός που προέτρεψε τον δράστη που ακόμα αναζητείται να πυροβολήσει τον 27χρονο Μάριο, αλλά και αυτός που είχε τις διαφορές με τα αδέλφια Μετάι.

Το άτομο που πυροβόλησε είναι 26 χρονών, τα στοιχεία του έχουν ταυτοποιηθεί από την αστυνομία και οι αστυνομικοί έχουν κάνει φύλλο και φτερό κάθε πιθανή κρυψώνα του, έχοντας ταυτόχρονα στο μικροσκόπιο όλους τους ανθρώπους του περιβάλλοντος του που ίσως να τον έχουν βοηθήσει στο να κρύβεται.

Ωστόσο, η αστυνομία εξετάζει και το ενδεχόμενο ο δράστης να έχει διαφύγει. Ο 27χρονος δέχτηκε τους πυροβολισμούς από τον δράστη, ενώ τον είχαν ακινητοποιήσει. Ο αδελφός του θύματος που ακολουθούσε με τη μηχανή του δεν πρόλαβε να επέμβει.  


Φόβοι για αντίποινα

Οι πυροβολισμοί, σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, ήταν και κατά της ομάδας του 27χρονου που όμως δεν βρήκαν τον στόχο τους.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι κανένα από τα έξι άτομα που ήταν στο σκηνικό, δεν έχουν απασχολήσει στο παρελθόν τις αστυνομικές αρχές, ενώ είναι γνωστά μεταξύ τους, κινούμενα στον ευρύτερο αθλητικό χώρο και στο ίδιο κοινωνικό περιβάλλον. 

Στο μεταξύ το περιβάλλον του θύματος φέρεται να είναι εξαγριωμένο από την δολοφονία του δικού τους ανθρώπου, με την αστυνομία να βρίσκεται επί ποδός φοβούμενη αντίποινα, καθώς τα πνεύματα είναι τουλάχιστον τεταμένα.