Απίστευτες στιγμές έζησαν οι γιατροί και οι νοσηλευτές του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου του Ρίου, με φόντο το αιματηρό επεισόδιο που έγινε στον κόμβο του Κουρτέση.

Σύμφωνα με πληροφορίες του patrasevents.gr ο ένας από τους δύο φερόμενους δράστες που είχε τραυματιστεί από τον 27χρονο με κατσαβίδι, είχε πάει στο ΠΓΝΠ αφού τα τραύματα του δεν ήταν καθόλου ελαφριά.

Την ίδια σχεδόν ώρα μεταφέρθηκε από το σημείο του συμβάντος, βαριά τραυματισμένος, ο Μάριος Μετάι, που διακομίστηκε στην κλινική αναζωογόνησης, διασωληνωμένος και κλινικά νεκρός αφού μία από τις σφαίρες τον είχε βρει στο κεφάλι.

Μαζί με τους δύο πρωταγωνιστές του επεισοδίου είχαν φτάσει στο νοσοκομείο οι φίλοι, και οι συγγενείς τους, με το σκηνικό ειδικότερα στην κλινική της αναζωογόνησης που ήταν ο Μάριος να θυμίζει τραγωδία.

Μάλιστα οι δικοί του έσπασαν μια αυτόματη πόρτα προκειμένου να καταφέρουν να έρθουν κοντά στον άνθρωπό τους.

Οι δικοί του τον καλούσαν να ξυπνήσει και να γίνει καλά, μέσα σε κλάματα και οδυρμούς. Το χειρουργείο όπου βρισκόταν ο τραυματίας από τους δράστες με την κλινική αναζωογόνησης όπου ήταν το θύμα, είναι σε κοντινή απόσταση.

Τους χωρίζει ένας διάδρομος και κάτι πόρτες που ανοίγουν αυτόματα. Οι μεν δεν είχαν πάρει χαμπάρι ότι δίπλα τους σχεδόν βρίσκονταν οι δε.

Οι γιατροί και οι νοσηλευτές όμως το γνώριζαν και ευτυχώς κάποιοι από αυτούς προνόησαν και κάλεσαν την αστυνομία όπου έφτασε εκεί με ισχυρές δυνάμεις πάνοπλες και τους έβγαλε όλους έξω.

Διαφορετικά θα είχαμε νέο άγριο σκηνικό και πιθανότατα αιματηρό, εντός των χώρων του νοσηλευτικού ιδρύματος.