Το πόσο επικίνδυνο για τους ανυποψίαστους κατοίκους και επαγγελματίες της περιοχής όπου έγινε το αιματηρό συμβάν με τους πυροβολισμούς, φαίνεται από την φωτογραφία που δημοσιεύει το patrasevents.gr.

Το σπασμένο τζάμι που βλέπετε στην εικόνα προέρχεται από μία από τις σφαίρες που ρίχτηκαν το απόγευμα της Δευτέρας, αρκετά μέτρα μακριά από το συμβάν.

Το τζάμι είναι στα γραφεία εταιρείας software, στον δεύτερο όροφο ακινήτου στην Πατρών – Αθηνών, τα οποία ευτυχώς εκείνη την ώρα ήταν κλειστά.

Να σημειώσουμε ότι κοντά στο ακίνητο όπου η σφαίρα από το φονικού επεισοδίου βρήκε την τζαμαρία, δραστηριοποιούνται και έχουν τα γραφεία τους και άλλες επιχειρήσεις.

Φανταστείτε τις σφαίρες που ρίχτηκαν τριγύρω και τι αποτέλεσμα μπορεί να είχαν. Το ευτύχημα ήταν ότι τα καταστήματα δεν λειτουργούσαν, καθώς  ήταν απόγευμα Δευτέρας και η κίνηση στο σημείο δεν ήταν τόσο μεγάλη όσο άλλες φορές.

Διαφορετικά ήταν σχεδόν σίγουρο ότι θα είχαμε ανυποψίαστα  θύματα από τις σφαίρες που έπεσαν. Το σπασμένο τζάμι που τρυπήθηκε από την σφαίρα το βρήκαν οι εργαζόμενοι της εταιρείας, την επομένη, το πρωί της Τρίτης, όταν πήγαν για δουλειά.

Και είναι σίγουρο ότι έκαναν τον σταυρό τους…