‘Ένα νέο κατάστημα ανοίγει στο κέντρο της Πάτρας, στον πεζόδρομο της Αγίου Νικολάου.

Πρόκειται για το κατάστημα «Πλαίσιο» που επεκτείνει τις δραστηριότητες του και ανοίγει νέο μαγαζί στην καρδιά της Πάτρας στο ακίνητο που λειτουργούσε παλιότερα το «Μπομπονιέρα» με νυφικά και βαφτιστικά.

Οι εργασίες μάλιστα στο ακίνητο για να υποδεχθεί το νέο του ένοικο έχουν ξεκινήσει εδώ και αρκετό καιρό, ενώ η ανακαίνιση του διατηρητέου κτιρίου είναι ριζική και αφορούν κυρίως τους εσωτερικούς του χώρους.

Η πληροφορία για ένα νέο κατάστημα μεγάλης αλυσίδας που θα άνοιγε στον πεζόδρομο της Αγίου Νικολάου είχε διαρρεύσει αρκετό καιρό στην πόλη, όμως λεπτομέρειες για αυτή δημοσίευσε ο δημοσιογράφος Ανδρέας Βρης με ανάρτηση του στα social media.

Όπως αναφέρει: «ΠΑΤΡΑ: Το νέο «Πλαίσιο» και ο πανίσχυρος γερανός. Το γνωστό πολυκατάστημα «Πλαίσιο» έρχεται και στην καρδιά της Πάτρας, στον κεντρικό πεζόδρομο της Αγίου Νικολάου και  Μαιζώνος, όπως έγραψε η V PRESS  στο τεύχος Δεκεμβρίου.

Ήδη το κτίριο (πρώην Νυφικά-βαπτιστικά «Μπομπονιέρα») ανακατασκευάζεται εκ βάθρων πυρετωδώς για να υποδεχθεί το νέο του ένοικο.

Οι εργασίες συνεχίζονται στο εσωτερικό του χώρου όπου έχει μείνει μόνο η πρόσοψη προφανώς ως «διατηρητέα», με την τοποθέτηση μεγάλων δοκών στήριξης. Την προσοχή τραβά ο τεράστιος γερανός που χρησιμοποιείται όπως δείχνουν και οι φωτογραφίες».