Ανάστατη είναι η κοινωνία της Πάτρας μετά το αιματηρό επεισόδιο που έγινε στο ύψος του κόμβου Κουρτέσι, στη διασταύρωση της οδού Πανεπιστημίου με την Αγία Σοφίας, το απόγευμα της Δευτέρας. 

Όλα ξεκίνησαν ύστερα από κόντρες που έκαναν δύο οχήματα, σε ένα σκηνικό βγαλμένο από κινηματογραφική ταινία, αναστατώνοντας τη γειτονιά και αναγκάζοντας τους κατοίκους να βγουν στα μπαλκόνια τους για να δουν τι έχει συμβεί.

Στη συνέχεια δύο άτομα από το ένα όχημα ήρθαν σε συμπλοκή, με ένα άτομό από το άλλο όχημα. Ο ένας από τους τρεις έβγαλε κατσαβίδι και τραυμάτισε το ένα άτομο, όμως ο άλλος είχε πιστόλι και τον πυροβόλησε (αυτόν με το κατσαβίδι) στο κεφάλι και στο λαιμό.

Ύστερα τα δύο άτομα έγιναν καπνός και εξαφανίστηκαν, πιθανότατα πεζοί. Το θύμα είναι ο 27χρονος Μ.Μ. αλβανικής καταγωγής ο οποίος κατέληξε. 

Είναι άγνωστο ακόμα αν στα δύο οχήματα ήταν και άλλα άτομα, κάτι όμως δεν προκύπτει από τις έρευνες της αστυνομίας. Πάντως όλα τα πρόσωπα που εμπλέκονται στην υπόθεση έχουν σχέσεις με τη νύχτα και είναι αρκετά γνωστά στην Πάτρα. 

Στο επίκεντρο εξάλλου των ερευνών της αστυνομίας είναι ένα επεισόδιο με μαχαίρι που έγινε προ ημερών εναντίον του αδελφού του θύματος Α.Μ. Το θύμα έχει ασχοληθεί στο παρελθόν με την πυγμαχία, όπως και ο αδελφός του. 

Στο μεταξύ ανάστατοι είναι οι κάτοικοι της περιοχής από το επεισόδιο αυτό και μάλιστα όπως έλεγαν οι σφαίρες που ακούστηκαν από τους πυροβολισμούς που έπεσαν θα μπορούσαν να είχαν βρει και ανυποψίαστους.

Όταν άκουσαν πυροβολισμούς έτρεχαν να κρυφτούν, χωρίς να καταλάβουν τι ακριβώς έχει συμβεί. Ύστερα είδαν ένα άτομο γεμάτο στα αίματα να είναι πεσμένο στο έδαφος. 

Η αστυνομία έχει προχωρήσει σε προσαγωγές δύο ατόμων που φέρονται να είναι ο οδηγός και ο συνοδηγός του αυτοκινήτου.