21:17 - Κλινικά νεκρός συνεχίζει να νοσηλεύεται ο 27χρονος Αλβανός στο ΠΓΝΠ έχοντας δεχθεί χτύπημα από σφαίρα στο κεφάλι και συγκεκριμένα δίπλα στο αυτί.

Οι έρευνες των αρχών συνεχίζονται με αμείωτη ένταση προκειμένου να αξιοποιηθεί οποιοδήποτε στοιχείο που θα οδηγήσει στη σύλληψη των δραστών.

19:50 - Ο 27χρονος άνδρας που πυροβολήθηκε και βρέθηκε μέσα στα αίματα νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση στο ΠΓΝΠ ενώ έγινε προσπάθεια για να διασωληνωθεί.

Θεωρείται όμως κλινικά νεκρός, με τους γιατρούς να δίνουν μάχη για να τον σώσουν.

Σύμφωνα με την αστυνομία, το περιστατικό ξεκίνησε από 2 οχήματα στα οποία επέβαινε άγνωστος αριθμός ατόμων στο καθένα.

Και τα 2 αυτοκίνητα είχαν κατεύθυνση προς Πάτρα και ακινητοποιήθηκαν στον Κόμβο Κουρτέση.

Μόλις εξήλθαν οι επιβαίνοντες ακολούθησε έντονος διαπληκτισμός ενώ στη συνέχεια ακούστηκαν πυροβολισμοί. Όσοι περαστικοί βρίσκονταν στο σημείο έτρεξαν να κρυφτούν ενώ οι κάτοικοι της περιοχής στο άκουσμα των πυροβολισμών έκλεισαν πόρτες και παράθυρα.

18: 30 - Ένα σκηνικό που σόκαρε την Πάτρα προκλήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας στον Κόμβο Κουρτέση, καθώς ακούστηκαν πυροβολισμοί.

Σύμφωνα με πληροφορίες, υπήρξε ένας σοβαρά τραυματίας. Πρόκειται για 27χρονο Αλβανικής καταγωγής ο οποίος εντοπίστηκε αιμόφυρτος στο δρόμο.

Στο σημείο μετέβη η ΕΛ.ΑΣ όπου ερευνά την υπόθεση ενώ κλήθηκε ασθενοφόρο για την παραλαβή του ατόμου που μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο με την κατάσταση του να θεωρείται κρίσιμη και να παλεύει για τη ζωή του.

Ο άντρας φέρεται να πυροβολήθηκε από δύο άτομα τα οποία επέβαιναν σε ένα smart με τον έναν από τους δράστες να είναι επίσης τραυματίας από αιχμηρό αντικείμενο.

Όπως δήλωσαν αυτόπτες μάρτυρες, έπεσαν πέντε πυροβολισμοί.