Λίγες μέρες πριν την κυκλοφορία του 10ου προσωπικού της album με τίτλο «Αποχρώσεις», η number one Έλενα Παπαρίζου παρουσιάζει το official video για το “Deja Vu”, το ολοκαίνουργιο radio single της σε συνεργασία με την ανερχόμενη ράπερ Marseaux.

Το τραγούδι κυκλοφόρησε από τη Minos EMI, a Universal Music Company ως προπομπός του δίσκου τον περασμένο Δεκέμβριο, ξεχώρισε σχεδόν αμέσως χτυπώντας κορυφή στο iTunes Chart και μπήκε στις δημοφιλέστερες editorial λίστες στο Spotify. Ακολούθησε η πρώτη επίσημη παρουσίαση του στη σκηνή των MAD VMA, στα οποία η Έλενα Παπαρίζου τιμήθηκε με το βραβείο “Best Female Modern”, ενώ το βίντεο της εμφάνισης του "Deja Vu" αποτελεί τo act με τις περισσότερες προβολές στο YouTube από τη φετινή εκδήλωση.

Το super funky και με πολύχρωμη διάθεση official video του "Deja Vu" είναι το πρώτο από τα 8 ολοκαίνουργια βίντεο του #ProjectApohrosis, το special visual project που ανακοίνωσε πριν από λίγες μέρες η Έλενα μέσα από τα social media της και που περιλαμβάνει 8 διαφορετικά μουσικά βίντεο για τα 8 ολοκαίνουργια τραγούδια του album «Αποχρώσεις», σε σκηνοθεσία του Βαγγέλη Τσαουσόπουλου.