Η Έλι Γκούλντινγκ συνεργάζεται με τους Silk City στο καινούριο τους χορευτικό τραγούδι «New Love».

Το τραγούδι των Silk City, του ντουέτου που αποτελείται από τους μουσικούς, DJ και δισκογραφικούς παραγωγούς Μαρκ Ρόνσον και Diplo (Τόμας Γουέσλι Πεντζ) κυκλοφόρησε την περασμένη Πέμπτη.

Το θέμα του τραγουδιού είναι η αποδοχή της ταυτότητας και του πραγματικού εαυτού μας, ανεξάρτητα από το τι θέλουν οι άλλοι να είμαστε.

«Η κύρια ιδέα είναι να χορεύεις και να διασκεδάζεις μόνη σου, χωρίς να χρειάζεται να σε βλέπουν οι άλλοι» ανέφερε η Αγγλίδα τραγουδίστρια-τραγουδοποιός.

Στο μουσικό βίντεο που σκηνοθέτησε η Άννα Στινγκ, η Έλι Γκούλιντινγκ υποδύεται πολλούς ρόλους στο κλαμπ «New Love», είναι τραγουδίστρια, πορτιέρης και θαμώνας.

Οι Ντίπλο και Ρόνσον εμφανίζονται μέσω ταυτοτήτων, τις οποίες η Έλι Γκούλντινγκ σκανάρει στην πόρτα, παρουσιάζονται σε τηλεοπτική οθόνη και είναι επίσης σε αγγελία αγνοούμενων πάνω σε κουτί γάλακτος.

«Λατρεύω τη μουσική που προκύπτει, όταν βρισκόμαστε μαζί με τον Γουές» ανέφερε ο Μαρκ Ρόνσον. «Έχει μια χαρά, που είναι διαφορετική από οτιδήποτε άλλο κάνω. Γνωρίζω την Έλι για πάνω από δέκα χρόνια και είναι υπέροχο που κάναμε τελικά κάτι μαζί. Η φωνή της έχει έναν τόσο καθαρό τόνο που διαπερνά τα πάντα» τόνισε.