Η τηλεοπτική σειρά «Μαύρα Μεσάνυχτα» χαρακτηρίστηκε ως μια από τις πιο πετυχημένες μαύρες κωμωδίες της ιδιωτικής τηλεόρασης.

Η σειρά του Mega έκανε πρεμιέρα τον Ιανουάριο του 2008 και το τελευταίο επεισόδιο προβλήθηκε στις 15 Ιουνίου του 2009. Το σενάριο έγραψαν από κοινού ο Βασίλης Ρίσβας και η σύζυγός του, Δήμητρα Σακαλή και την σκηνοθεσία είχε επιμεληθεί ο Πάνος Κοκκινόπουλος, όπως αναφέρει το bovary.

Μπορεί τα «Μαύρα Μεσάνυχτα» να έκαναν τεράστια επιτυχία, ωστόσο ο Πάνος Κοκκινόπουλος είχε δηλώσει στο παρελθόν ότι «στο δεύτερο χρόνο του ερχόταν να αυτοκτονήσει από τη ρουτίνα», καθώς τα αυτοτελή επεισόδια, όπως αυτά που γύριζε συνήθως μέχρι τότε, του έδιναν την δυνατότητα κάθε φορά να διηγείται μια διαφορετική ιστορία, με διαφορετικούς ηθοποιούς, ακόμα και με διαφορετική σκηνοθετική προσέγγιση.

Ο Πάνος Κοκκινόπουλος αναπόλησε τα χρόνια που σκηνοθετούσε την δημοφιλή σειρά και δημοσίευσε στο προφίλ του στο Instagram φωτογραφίες από τα γυρίσματα με πρωταγωνίστριες την Μπέσυ Μάλφα και την Παναγιώτα Βλαντή. Μάλιστα σε μία από τις φωτογραφίες, βλέπουμε τις δύο ηθοποιούς να δίνουν ένα τρυφερό φιλί στο στόμα.